Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ses getiren Müge Anlı ile Tatlı Sert’te konu olan Emir Demirkıskaç şüpheli kaybı gündem oldu. En son Şişli Belediye’sinin mendil sattığı için ceza yazdığı öğrenilen genç için annesi geri dön çağrısında bulundu. Sokaklarda kaldığı iddia edilen gencin son durumu merak konusu oldu. Peki, Emir Demirkıskaç kimdir? Müge Anlı Emir Demirkıskaç nerede?

EMİR DEMİRKISKAÇ KİMDİR? MÜGE ANLI EMİR DEMİRKISKAÇ NEREDE?

19 yaşında olan Emir Demirkıskaç, İstanbul Eminönü'nde seyyar satıcılık yapıyordu. Kaybolalı 7 ay oldu. Nişanlı olan Emir Demirkıskaç'ı aramak için ailesi programa katıldı. Şişli Belediyesi’nin son olarak ceza yazdığı öğrenilen genç çocuk için arama çalışmaları başlatıldı.

“2 HAFTA ÖNCE GÖRDÜM”

Üsküdar Şemsi Paşa Camii önünde parfüm sattığını söyleyen Melek hanım 19 yaşında olan Emir Demirkıskaç’ı gördüğünü sağlıklı olarak gördüğünü söyledi.

FATMA KALAY KIZINA KAVUŞTU

Fatma Kalay'ın 37 yıl hasretini çektiği kızı Emel'in fotoğrafıyla ikinci sürprizini açıklayan Müge Anlı, 1984 yılında kaybolan Emel'in 2 çocuk annesi ve bankacı olduğunu, 1985'in Mart ayında evlatlık alındığını şuan İngiltere'de olduğunu açıkladı.

Editör: TE Bilisim