Sinbo, 1997 yılında kurulmuş Türkiye'de geleneksel değerleri, evrensel değerlerle bütünleştirmeyi başarmış, 24 yaşında dinamik bir markadır. Aynı zaman da Türkiye’nin en önemli küçük ev aletleri (KEA) üretim merkezlerinden birisidir. 2012 yılında dahil olduğu TURQUALITY® destek programı ile bugün, yaklaşık seksen ülkeye ihracat yapan bir ’Dünya Markası’ haline gelmiştir.

Sinbo, global KEA pazarında Ar-GE ve üretim yetkinliğiyle söz sahibi olmayı ve Türkiye’de olduğu gibi hedef ülkelerde de sektör liderliğini amaçlamaktadır. Dünyanın birçok ülkesinde, günde 40.000 adete varan üretim kapasitesiyle ve 65.000 m2’lik dev modern tesislerinde tasarım ve üretim yapmaktadır. ‘’Ölçek Ekonomisi’’ni her alanda kullanarak hedef pazarlardaki firmalarla rekabet eden ve piyasaya yön veren bir konumda bulunan Sinbo, ilke olarak edindiği “uygun fiyatlı kaliteli ürün” vizyonundan ve yenilikçi Ar-Ge yatırımlarından vazgeçmeyerek yoluna devam etmektedir.

Sinbo.com.tr internet sitesi ya da anlaşmalı teknoloji mağazalarından ve sitelerden yapılan alışverişlerle ilgili ürünler hakkında bilgi almak veya şikayet iletmek için Sinbo müşteri hizmetleri numarası üzerinden firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Sinbo Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir?

Sinbo, uyun fiyatlı kalitesli ürün vizyonu ile müşterilerini küçük ev aletleri ile her zaman mutlu etmek vizyonuna sahip bir firmadır. Müşteriler ürün kalitesi ve aldıkları hizmetlerle ilgili sorunlar yaşarlarsa veya teknik serviste bulunan ürünleri hakkında bilgi almak isterlerse destek için Sinbo müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak firmanın müşteri yetkilileri ile kısa sürede iletişime geçerek sorunlarını çözebilirler.

Ayrıca Sinbo en uygun fiyata en iyi ürünü vermenin yanı sıra; en iyi hizmeti vermenin de önemli olduğuna inanmaktadır. Bu nedenle siz bilinçli tüketicilere daha yakın olabilmek için müşteri hizmetleri hattı ve Whatsapp iletişim hattı da bulunmaktadır.

· Sinbo Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0850 811 65 65

· Whatsapp İletişim Hattı: 0549 781 63 72

Sinbo Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında?

Sinbo müşteri hizmetleri sizlere pazartesi ve cuma arası saat 09:00’dan 18:30’a kadar, cumartesi günleri saat 11:00’dan 17:00’ye kadar mesai saatleri içerisinde destek sunmaktadır.

Sinbo Müşteri Hizmetleri Faks Numarası Nedir?

Sinbo firmasına herhangi bir konuda yazılı olarak belge, evrak iletmek için faks hattını kullanabilirsiniz. Sinbo müşteri hizmetleri faks numarasına pazartesi ve cuma arası saat 9:00’dan 18:30’a kadar, cumartesi günleri saat 10:00’dan 16:00’ya kadar mesai saatleri içerisinde gerekli belge veya evraklar bu numaraya iletilebilir.

· Sinbo Müşteri Hizmetleri Faks Numarası: 0850 811 65 65

Sinbo Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlük Telefon Numarası ve Adresi Nedir?

Sinbo firmasının genel müdürlüğü İstanbul ili Avcılar ilçesinde bulunmaktadır.

· Sinbo Genel Müdürlük Telefon Numarası: (0216) 444 66 86

· Sinbo Genel Müdürlük Adresi: Cihangir Mahallesi Güvercin Caddesi No:4 Haramidere Mevkii Avcılar / İstanbul

Sinbo İnsan Kaynakları İletişim Bilgileri Nelerdir?

Sinbo genel müdürlük telefonu numarası üzerinden insan kaynaklarına bağlanarak başvuruda bulunabilir, başvuru durumunuz öğrenebilir ve açık pozisyonlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

· Sinbo İnsan Kaynaklar Telefon Numarası: (0216) 444 66 86

Sinbo Müşteri Hizmetleri İletişim Formu Nereden Doldurulur?

Sinbo müşteri hizmetleri iletişim formunu doldurarak dilek, şikayet ve isteklerinizi firmaya iletebilirsiniz. Form gönderildikten sonra müşteri yetkililerimiz sorunlarınız, dilekleriniz ve istekleriniz hakkında sizinle en kısa zamanda iletişime geçecektir.

· Sinbo Müşteri Hizmetleri İletişim Formu

Sinbo Müşteri Hizmetleri Şikâyet Hattı Telefon Numarası Nedir?

Sinbo, ürün veya hizmetleriyle birçok kesime hitap eden küçük ev aletleri markasıdır. Müşterilerinin ürün veya hizmetlerinden memnun kalmaması veya satın alınan ürünün arızalanması durumunda kargo ile ücretsiz teknik servis hizmeti ile müşterilerine daima kolaylık sağlamaktadır. Sinbo şikayet hattı ile, müşterilerin herhangi bir hizmetle ilgili şikayetleri veya yorumları varsa bu hattı arabilir.

· Sinbo Şikayet Hattı Telefon Numarası: 0850 811 65 65

Editör: TE Bilisim