Yıllardır ekranlarda yer alan ve her bölümüyle de izleyenler tarafından ilgiyle takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert gündem belirlemeye devam ediyor. Bir haftanın daha sona ereceği günde yine dopdolu bir yayın izleyicileri bekliyor. Arif Verimli, Şevki Sözen ve Rahmi Özkan'ın da katıldığı yayında yine birbirinden çarpıcı dosyalar işlenerek çözüme kavuşturulmaya çalışılacak. Yeniden izlemek isteyenler için Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Şubat 2021 Cuma canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

MÜGE ANLI CANLI İZLE 5 ŞUBAT CUMA! ATV VE YOUTUBE İLE MÜGE ANLI CANLI YAYINI KESİNTİSİZ İZLE!

Arif Verimli, Şevki Sözen ve Rahmi Özkan'ın da katıldığı yayında yine birbirinden çarpıcı dosyalar işlenerek çözüme kavuşturulmaya çalışılacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Şubat 2021 Cuma canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Müge Anlı her gün çarpıcı olayları ele alıyor. Çözüme kavuşturmak için de ekibiyle olan gücünü ortaya koyup herkesi sevindirmeye çalışıyor. Yıllardır devam eden yayın maratonunda pek çok aileyi ve vatandaşı sevindiren başarılı gazeteci ve takım arkadaşları bugün de yine izleyicilerin karşısına çıkacak. Yaptığı yardım kampanyaları, sosyal sorumluluk projelerine sunduğu katkı ve birçok alandaki iyilikleri ile de gündemde olan Anlı, bugün de pür dikkat izlenecek.

Programın son bölümünde Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı'da son olarak, 34 yıldır eşinin dönmesini bekliyor. 1987'de İstanbul Kartal'da kaybolan Hasan Kaba'dan 34 yıldır haber yok. Yengesinin küpelerini alıp, ortadan kaybolan üç çocuk babası Hasan Kaba'ya ne oldu? Ailesi canlı yayında. Üç çocuk babası Hasan Kaba'yı tanıdığını iddia eden Ertan Bey, 2011'de Libya'da marangozluk yaptığını söyledi. ''Tanıştığımızda boşanmıştım, ailesi beni aramadı'' diyen arkadaşı canlı yayında. İzmir'de çalışırken 5 yıl önce kaybolan İbrahim Paksoy nerede? Tüm bu soruların yanıtı bugünkü bölümde yanıt bulmaya çalışılacak.

MÜGE ANLI CANLI İZLE 5 ŞUBAT CUMA! ATV VE YOUTUBE İLE MÜGE ANLI CANLI YAYINI KESİNTİSİZ İZLE!

MÜGE ANLI ATV CANLI YAYINI İZLE!

4 ŞUBAT PERŞEMBE YAYINI! YOUTUBE

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Anlı, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak.

MÜGE ANLI  SİBEL EKİNCİ OLAYI NEDİR?

Komşusunda kaldığı sırada eniştesi Mehmet tarafından şiddet uygulanarak evden alınan ve kız kardeşi Gülçin'in evinde kalmaya başlayan Gülcay Ekinci'den o günden sonra bir daha haber alınamadı. Görgü tanıklarının iddialarına göre, genç kadın eniştesi tarafından saçından sürüklenerek komşunun evinden götürüldü.

Telefonla yayına bağlanan bir izleyici ise o dönem Türkiye'yi şaşkınlığa uğratan bir açıklama yapmış, Gülcay'ı "Sibel" olarak bildiğini ve Mehmet Bey ile daha önceden nişanlı olduğunu anlatmıştı.

Olayda enişte Mehmet Bey, kayınvalidesini, Fadime Hanım damadı Mehmet’i suçlarken, Mehmet Bey Fadime Ekinci'nin kızını para karşılığında erkeklerle görüştürdüğünü iddia etmişti. Müge Anlı, çarpık ilişkilerin yaşandığı aile yaşantısına tepki göstermiş ve Anlı olay için “mide bulandırıcı” demişti. Bir başka izleyicisi ise, Gülcay Ekinci'nin çocuğunun babası Hacı Yaman'ı işaret etmişti.

Gülcay ‘eski nişanlısı şimdiki kardeşinin kocası’ olan Mehmet’ten ayrılınca mahallenin söylediğine göre her zaman sevdiği adamla birlikte yaşamaya başlıyor. Bu kişiden çocukları olduktan 5-6 ay sonra annesinin evine geri dönüyor. Bu sırada hapiste olan Mehmet Gülcay’ı rahatsız edemiyor ancak Gülcay’ın eve dönmesiyle kabus tekrar başlıyor. Ablasının her şeyden haberi var ve en sonunda arkadaşının kaldığı evden saçından sürüklenerek evden alınan Gülcay’dan izleyicinin söylemesiyle aslında 16 yıla yakındır kayıp olduğu belirtiliyor. Mehmet ise telefonla bağlanıp "Benim olaya ilgili hiçbir alakam kalmadığı, kanıtladı” diyor.

Editör: TE Bilisim