Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir karşılaşacak. Ülker Stadı'ndaki müsabaka saat 20.45'te başlayacak. Karşılaşmada Fırat Aydınus düdük çalacak. Kupaya 4. turdan katılan Fenerbahçe, sırasıyla Sivas Belediyespor, Karacabey Belediyespor ve Kasımpaşa'yı mağlup ederek çeyrek finale yükselmişti. Başakşehir ise kupaya bu sezon 5. turdan dahil olurken Turgutluspor ve Tuzlaspor'u saf dışı bırakmayı başardı.

EKSİKLER

Medipol Başakşehir'de tedavileri devam eden Edin Visca, Nacer Chadli, Rafael, Mehmet Topal ve Danijel Aleksic bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Turuncu-lacivertli ekipte ayrıca uzun süreli sakatlıkları bulunan Junior Caiçara ve Bolingoli de diğer eksik isimler.

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir karşısına 3 oyuncusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Luiz Gustavo, Dimitris Pelkas ve İrfan Can Kahveci oynayamayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Harun Tekin, Gökhan Gönül, Tisserand, Szalai, Novak, Ozan, Mert Hakan, Mesut Özil, Ferdi Kadıoğlu, Thiam, Cisse.

Başakşehir: Mert Günok, Ömer Ali Şahiner, Leo Duarte, Epureanu, Hasan Ali Kaldırım, Azubuike, Ndayishimiye, Giuliano, Junior Fernandes, Gulbrandsen, Crivelli

Editör: TE Bilisim