Ekranların sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Özellikle 5 çocuk annesi olan Sevgi K ile Şoför Muammer tüm Türkiye’nin gündemine oturdu. Eşinin her defasında kaçırıldığını savunan Sevgi K’nın eşi Davut Bey kendilerine büyü yaptıklarını savundu. Büyü olayına tepki gösteren Müge Anlı ise açıklamalarıyla dikkat çekti. İşte ATV Müge Anlı canlı izle! Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayın kesintisiz izle 10 Şubat Çarşamba

ATV Müge Anlı canlı izle! Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayın kesintisiz izle 10 Şubat Çarşamba

MÜGE ANLI CANLI İZLE

MÜGE ANLI 9 ŞUBAT SALI

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına 5 çocuk annesi olan Sevgi K’nın kaçırılması damga vurdu. 49 yaşındaki kadının bulunması için Müge Anlı’ya eşi Davut ve kızı başvurdu. İzleyiciler ise Sevgi K’nın akıbetini merak ediyor. Peki Müge Anlı Sevgi K kimdir nerede? Sevgi K kaçırıldı mı? İşte konuya ilişkin detaylar…

Türkiye'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı yeni konuk ve olaylarla ülkenin gündemini değiştirmeye devam ediyor. Son olarak bugün ekranlara gelen yeni bölümde  Sevgi K olayı hakkında detayları araştıran vatandaşlar Müge Anlı Sevgi K kimdir nerede? Sevgi K kaçırıldı mı? sorusunu sıkça araştırmaya başladı. Programına taşıdığı olay ve konuklarıyla gündem olan Müge Anlı’da Sevgi K olayı hakkındaki tüm detayları sizler için haberimizde derledik.

Müge Anlı Sevgi K kimdir nerede? Sevgi K kaçırıldı mı?

Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan 5 çocuk annesi Sevgi K’nın 4 Kasım 2020 tarihinde, “Pazara gidiyorum…” diyerek evde çıktığı söylendi. Daha sonrasında eve geri dönmeyen Sevgi K’nın kızı Nurten Hanım, “Eğer isteyerek gitmiş olsaydı annem babamın kıyafetlerini ütülemez eve alışveriş yapmazdı. Zorla kaçırılmış annem. Yoksa kendi kararıyla gidecek bir insan değildi!” sözlerini dile getirdi.

Davut Bey ve Sevgi Hanım’ın fındık toplayıcılığı yaparak para kazandığını söyleyen dış ses, Davut Bey’in eşi Sevgi Hanım’ı fındık tarlasına götürüp getirmesi için tuttuğu şoförden şüphelendiğini dile getirdi. Konu hakkında açıklama yapan Davut Bey, “Şoför Muammer’den şüpheleniyorum. Eşimle daha önce hiç tanışmıyorlardı. 20 gün çalıştı ve o süre zarfında eşimi kandırmış!” ifadelerine yer verdi.

“Yastığa muska koydu, koltuğa ve…”

49 yaşındaki eşinin kendi rızasıyla değil de kaçırılarak zorla götürüldüğünü söyleyen Davut Bey, “Evde bir koku hissettim ve şüphelendim. Evi temizlerken temizlikçiler buldu. Aşık etmek için yastığa muska koymuş, koltuğa yağ ve kül dökmüşler. Koltuk tamamen küflenmişti. Bende ondan şüphelendim! Yanıma şoför diye aldığım şahıs benim eşimi kaçırdı.” sözlerini dile getirdi.

Editör: TE Bilisim