Süper Lig'deki derbi maçta Galatasaray, Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup ederek liderliğe oturdu. Ardından Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenmek Fenerbahçe'yi birçok açıdan olumsuz etkiledi.

TARAFTARIN TEPKİSİNİ ÇEKTİ

Sarı-lacivertlilerin ilk hedefi Süper Lig şampiyonluğu olsa da bu sezon bekleneni veremeyen Başakşehir karşısında alınan mağlubiyet ve takımın kötü oyunu sonrası Teknik Direktör Erol Bulut’a taraftarın tepkisi başladı.

GELECEĞİ TARTIŞILMAYA AÇILDI

Ayrıca ligde Galatasaray ve Beşiktaş ile aynı puana sahip olunsa da Bulut’un geleceği kamuoyunda tekrar tartışılmaya açıldı. Özellikle sarı-lacivertli taraftarlar maçın ardından takımın teknik patronuna yönelik sosyal medya üzerinden sert eleştirilerde bulundu.

YOLA DEVAM KARARI

Milliyet'in haberine göre; Buna rağmen yönetimin farklı düşüncede olduğu çıktı. Sarı-lacivertlilerin gündeminde ayrılıkla ilgili bir konu bulunmadığı öğrenildi. Teknik heyetle yola devam edecek yönetim en önemli hedef olan şampiyonluk yolunda ilerlemeye çalışacak.

EKSİKLER SONRASI TOPARLANMA UMUDU

Derbi mağlubiyeti ve kupadan elenmenin ardından benzer bir hava söz konusu olsa da yönetim takımın eksikler döndüğünde toparlanacağını düşünüyor.

Editör: TE Bilisim