Ekranların reyting rekortmeni dizisinde Behice karakteriyle oynayan Esra Dermancıoğlu diziden ayrılıyor mu? Hünkar yaman ve Yılmaz'ın vedasıyla günlerce konuşulan dizide yeni bir oyuncunun daha ayrılacağı haberi takipçileri meraklandırdı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova’da Behice ölecek mi? Esra Dermancıoğlu diziden ayrıldı mı? Konuyla ilgili merak edilen gelişmeleri yazının devamından bulabilirsiniz...

Bir Zamanlar Çukurova’da Behice ölecek mi? Esra Dermancıoğlu diziden ayrıldı mı?

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Behice ölecek mi konusu merak edildi. Esra Dermancıoğlu'nun canlandırdığı Behice karakterinin ölerek diziye veda edeceği iddia edildi.

Esra Dermancıoğlu dizinin 83. bölümünde kendisini uçurumdan aşağı atarak intihar edeceği ve hikayeye böylece veda edeceği öğrenildi.

Esra Dermancıoğlu kimdir?

7 Aralık 1968 tarihinde dünyaya gelen Esra Dermancıoğlu, Zeynel Abidin Cümbüş'ün torunudur. Ana eğitimini Pierre Loti lisesinde tamamlayan Dermancıoğlu, daha sonra Franklin College İsviçre'de eğitimini sürdürmüştür. Dermancıoğlu, Şahika Tekand'ın eğitim verdiği Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi ve Derya Alabora'nın konservatuvarında ses dersleri almıştır. Ayrıca yurt dışında da çeşitli dersler almıştır.

Oyunculuk kariyerine ise ilk olarak, bir arkadaşının doğum gününde Gülse Birsel'in teklifi ile başlayan Dermancıoğlu, Avrupa Yakası isimli Türk televizyon dizisinin 6. sezonunun 163. bölümünde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2010 yılında ise çekimleri yalnızca bir gün süren Moral Bozukluğu ve 31 isimli filmde rol almıştır. Ayrıca çeşitli televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak rol alan Dermancıoğlu, Fatmagül'ün Suçu Ne? isimli televizyon dizisinde Mukaddes rolü ile kameraların karşısına geçmiş ve tanınır olmuştur. Son olarak, Kadın İşi: Banka Soygunu isimli sinema filminde Dürdane rolünü canlandırmıştır.

Editör: TE Bilisim