Müge Anlı Selva Beşali ne oldu? Selva Beşali kimdir, nereli? Soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Müge Anlı araştırma ekibiyle Türkiye’de olan olayları aydınlatmaya devam ediyor. Son olarak bugünkü programda adı geçen Selva Beşali hakkında olan olaylar vatandaşlar tarafında merak ediliyor. Peki, Müge Anlı Selva Beşali ne oldu? Selva Beşali kimdir, nereli? İşte tüm detaylar haberimizde…

MÜGE ANLI SELVA BEŞALİ NE OLDU?

Suriye uyruklu 28 yaşındaki Selva Beşali 2012 yılında Türkiye’ye geldi. Eşinde sürekli şiddet gördüğü için kaçtığını söyleyen bir izleyici genç kadının korktuğunu söylüyor. 30 Aralık 2020 tarihinden beridir kayıp olarak genç kadın üzerinde 40 50 bin liralık altın olduğu iddia edildi.

Canlı yayına bağlanan bir izleyici ise Selva Beşali'nin sürekli şiddet gördüğünü söyledi. Canlı yayında şiddetin normal olduğunu söyleyen görümcesi eşinin dövdüğünü söyledi. Bu durumu kızan Müge Anlı kadına şiddete karşı bir kez daha hayır dedi.

SELVA BEŞALİ KİMDİR, NERELİ?

Suriye uyruklu Selva Beşal, 28 yaşında ve İzmir’de yaşıyordu. İzmir’in Bornova ilçesinde yaşayan Selva Beşal Bornova’da yaklaşık 2 ay önce kayboldu. Üzerinde altın takı bulunan Selva Beşali’nin altınlar yüzünden başına bir şey gelmesinden endişe ediyor.

Selva Beşali’nin eş Mustafa Beşal ve kardeş Ahmet Beşal canlı yayında yaşananları anlatıyor. Selva Beşali’nin SM kartını kıran eş, Selva’ya şiddet uygulamadığını söyledi. Kardeş Ahmet se Mustafa’nın SM kartı neden kırdığına anlam veremediğini söyledi. Öte yandan Ahmet, komşularının Selva’nın eş tarafından şiddete maruz kaldığını söylediğini belirtti. Ancak eş Mustafa bu iddiaları reddediyor.

Editör: TE Bilisim