2021 Survivor Gönüllüler takımı yarışmacısı olan Baran Köse'nin hayat hikayesini merak eden takipçileri, Baran Köse'nin Instagram adresini, memlekti, yaşı, boyu ve mesleği ile ilgili detaylı bilgileri araştırıyor. TV8'in ilgiyle izlenen yarışmasında sportmen yapısıyla favori adaylardan biri olarak görülen Baran Köse'nin biyografi bilgilerini yazımızda bulacaksınız. Peki, Baran Köse'nin Instagram adresi ne, mesleği nedir? Survivor Baran'ın boyu kaç, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte araştırılan detaylar...

Baran Köse'nin Instagram adresi ne, mesleği nedir? Survivor Baran'ın boyu kaç, aslen nereli ve kaç yaşında

Baran Köse, aslen Rizeli'dir ancak 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da doğdu.

Doğuş Üniversitesi Ekonomi ve Finans bölümünden mezunu olan Baran Köse, personel trainer olarak çalışıyor.

Muğla'da yaşayan Baran Köse, yaşamını Fitness eğitmeni olarak sürdürüyor.

1.73 boyunda ve 70 kilo olan Baran Köse, hırslı yapısı, sempatik tavrı ve fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Baran Köse, Doğuş Üniversitesi’nde Ekonomi ve Finans bölümünden mezun olmuştur. Meslek olarak personel trainer olan Baran Köse, çok iyi derecede yüzme biliyor.

Hayallerini gerçekleştirmek için Survivor’a katılım sağladığını belirten Baran Köse, hırs ve mücadeleci ruha sahip yarışmacılar arasında yer alıyor. Hiçbir sağlık problemi bulunmayan Baran Köse, tek hedefinin Survivor’da şampiyonluğa uzanmak olduğunu belirtirken, Survivor’ın onun için bir rüya olduğunu ve bu yarışmayı kazanarak bir rüyayı gerçekleştirmek istediğini dile getiriyor.

Survivor’a kazanarak hayallerini gerçekleştirmek isteyen başarılı sporcu, daha sonrasında kazandığı ödülle parkur yatırımı yapmak istediğini belirtti. Baran Köse özel hayatında sporla ilgileniyor ve medeni halinin bekar olduğu biliniyor.

Baran Köse: Mücadelesi bir ruha sahibim

Survivor’a katılma nedeninde en çok hangi özelliğine güvendiği sorulan Baran Köse şu yanıtı verdi; “Survivor’a katılma nedenim olarak hayallerimi gerçekleştirmek istediğimi söyleyebilirim. Survivor’a katılmaktan en çok güvendiğim özelliğim ise hırslı ve mücadeleci bir yapıya sahip olmak. Hiçbir olayda hemen pes etmem ve hedefime odaklandığım anda bu yolun sonuna kadar gitmeye çalışırım”

'Rüya mı gerçek mi?'

Baran Köse Survivor 2021’e dahil olmasıyla ilgili yaşadığı duyguları şu şekilde aktardı; “ Telefon geldiğinde böyle gözümü açtım kapattım. Rüya mı gerçek mi idrak edemedim. Rüyalarımın gerçekleştirdiğimin farkına vardım. Takımımım için sonra da kendim için elimden geleni yapacağım” dedi.

Yatırım yapmak istiyor!

Survivor yarışmasını eğer ki kazanırsa, kazandığı ödülle ne yapacağı sorulan Baran Köse, şu yanıtı verdi; “Eğer Survivor’ı kazanırsam yatırım yapmak istiyorum. Spor dallarıyla uğraştığım için parkur yatırımı yapmak ve bu alanda ilerlemek istiyorum.”

Survivor Baran'ın başına gelen en güzel olay ne?

Survivor’a katılmak dışında başına gelen en güzel olayın ne olduğu sorulan Baran Köse kendisi hakkında şu yanıtı verdi; “Survivor’a katılmak dışında başıma gelen en güzel olay kitabımın çıkmasıdır. Yazdığım kitabı başkalarıyla paylaşıyor olmak beni gerçekten mutlu ediyor.”

Survivor Baran Köse'nin Instagram adresi

Survivor Baran Köse’nin bilinen bir sevgilisi yoktur. Bekar yarışmacı Baran Köse Survivor 2021’i kazanarak unutulmaz olmak istiyor. Survivor Baran Köse’nin Instagram adresine Baran Köse barankosee1 kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz

Editör: TE Bilisim