Southampton Chelsea maçı canlı izle! Southampton Chelsea maçını şifresiz kesintisiz HD izle seçenekleri burada. Chelsea, Premier Lig'in 25. hafta maçında deplasmanda Southampton'a konuk olacak. Karşılama St Mary Stadı’nda oynanacak ve S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak. Canlı yayını izlemek isteyen vatandaşlar için haberimiz derledik. İşte, Southampton Chelsea maçı canlı izle! Southampton Chelsea maçını şifresiz kesintisiz izle

İngiltere Premier Lig'in 25. haftasında Southampton sahasında Chelsea'yi konuk edecek. Maçın yayın saati ve kanalı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Şifresiz olarak izlemek isteyen vatandaşlar için kesintisiz yayın yapan kanalların bağlantı linklerini haberimizde yer verdik.

SOUTHAMPTON CHELSEA MAÇI CANLI İZLE!

Chelsea, Premier Lig'in 25. hafta maçında deplasmanda Southampton'a konuk olacak. Zorlu Mücadele de Southampton ile Chelsea Maçı 20 Şubat Cumartesi günü saat 15:30'da başlayacak. Karşılama St Mary Stadı’nda oynanacak ve S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

SOUTHAMPTON CHELSEA MAÇINI ŞİFRESİZ KESİNTİSİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Southampton – Chelsea maçı sakat ve cezalılar

Southampton: Theo Walcott (Sakat), Kyle Walker-Peters (Sakat), Ibrahima Diallo (Sakat), Michael Obafemi (Sakat), William Smallbone (Sakat)

Chelsea: Thiago Silva (Şüpheli), Tammy Abraham (Şüpheli), Kai Havertz (Şüpheli)

Editör: TE Bilisim