Faili meçhul cinayetleri gün yüzüne çıkaran kayıpları bulun Müge Anlı’da Güldane Biçer’in son durumu gündem oldu. Müge Anlı ve ekibi 3 çocuk annesini bulmak için tüm imkanları seferber ederken özellikle Güldane Biçer’e ne oldu, Güldane Biçer yaşıyor mu, öldürüldü mü soruları merak konusu oldu. Peki, Güldane Biçer’e ne oldu? Güldane Biçer yaşıyor mu, öldürüldü mü?

GÜLDANE BİÇER’E NE OLDU? GÜLDANE BİÇER YAŞIYOR MU, ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Müge Anlı’da Güldane Biçer olayının sır perdesi çözülürken yeni gelişmeler ise akılları bulandırdı. Programda Osman Biçer’in kuzeni telefonla canlı yayına bağlanarak Osman Bey’in Güldane Biçer’i hiç dövmediğini iddia ederken Biçer’in kız kardeşi Melek hanımın elinde darp raporu olduğunu söylemesi ortalığı karıştırdı.

Üç çocuk annesi Güldane Biçer 10 yıldır kayıp. Ablası Melek Hanım kız kardeşinin 2011 yılında evinden kaybolduğunu bir ara polisin kız kardeşinin bulunduğunu söylediğini ama sizle görüşmek istemiyor dendiğini ama 10 yıldır kimlikte bir hareket olmadığını anlattı.

DİLAVER BİÇER, MÜGE ANLI’DA CANLI YAYINA BAĞLANDI

Eşinin şiddetinden ailesine sığınan 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer kaçtı mı? Üç çocuğunun babası eşinden şüpheleniliyor… Dilaver Biçer yayına bağlandı. (Osman Biçer’in babası) Güldane’nin kaybolmasından ailesinin haberi olduğunu onların sakladığını 3 çocuğu yuvaya vermeye çalıştıklarını kendisinin engellediğini Osman’ın bir karıncayı bile incitmeyen biri olduğunu iddia etti.

KOCASINDA ŞOK AÇIKLAMALAR!

Çelişkili ifadelerin ardından Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Osman Biçer hakkında soruşturma başlattı. İfadesi alınan Biçer, eşini kendisinin öldürdüğünü itiraf etti.

Eşi Güldane Biçer'i öldürdüğünü ve Büyükçekmece Karaağaç'ta göl kenarına gömdüğünü itiraf eden Osman Biçer, sonrasında da polise gidip kayıp başvurusunda bulunduğunu söyledi. Biçer'in ifadesinde söylediği göl kenarına gidip çalışma başlatan ekipler, Güldane Biçer'e ait olduğu düşünülen kemik parçaları ve kıyafetlere ulaştı.

Kemik parçaları ve kıyafetler Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, Osman Biçer'de gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Editör: TE Bilisim