PTT memur alımı 2021 ne zaman yapılacak? PTT iş başvurusu nasıl yapılır? Soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. PTT tarafından yapılacak olan personel teminin ilan ile duyurulması vatandaşları heyecanlandırdı. Banko görevlisi olarak yapılacak personel alımın ne zaman ve nasıl yapılacağı merak konusu oldu. Peki, PTT memur alımı 2021 ne zaman yapılacak? PTT iş başvurusu nasıl yapılır? Tüm detaylar haberimizde…

PTT'ye banko görevlisi alımı için bir ilan yayımlandı. Bir iş ilanı sayfasından yayımlanan ilanda KPSS'siz banko görevlisi alımı yapılacağı görüldü.

PTT MEMUR ALIMI 2021 NE ZAMAN YAPILACAK?

İlana baktığımızda yeni açılacak bir PTT şubesine banko görevlisi alımı yapılacağı görüldü. Yayımlanan ilanda personel alımı ile ilgili, "Anadolu Mahallesinde açılacak PTT Şubesinde çalışmak üzere banko görevlisi aranmaktadır. Lisans Mezunu İnsan ilişkilerinde uzman İyi derecede bilgisayar kullanabilen Sabırlı Etkili ve düzgün konuşma yeteneğine sahip adaylar aranmaktadır." ifadelerine yer verildiği görüldü. İlan sayfasında PTT şubesine personel alımı şu şekilde verildi:

PTT İLAN SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

PTT bünyesine personel alımı ilan ile olmaktadır. PTT tarafından yayımlanan ilanlarda ihtiyaç duyulan kadrolara personel alımları yapılıyor. Ancak bu şekilde bir ilan yayımlanmasına adaylar anlam veremedi.

PTT İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

PTT Türkiye geneli personel alımının ne zaman yayımlanacağı henüz belli değil.

Editör: TE Bilisim