Her Salı izleyicisiyle buluşan TRT 1'in Masumlar Apartmanı dizisinde Naci Hoca'nın sakladığı, Safiye'den gizlediği hastalığı gerçekte nedir? İzleyiciler Macumlar Apartmanı Naci'nin hastalığı ne sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, başarılı oyuncu Tansel Öngel'in canlandırdığı Masumlar Apartmanı Naci hastalığı ne, ölecek mi? Naci Hoca'nın hastalığı nedir? Merak edilen bilgilere haberimizden erişebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı Naci hastalığı ne, ölecek mi? Naci Hoca'nın hastalığı nedir?

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye'nin çocukluk aşkı Naci'nin gizlediği hastalık herkesçe merak edilmekte.

Naci Hoca'nın doktorları çaresiz bir hastalığa yakalandığını ve kısa zaman sonra öleceğini söylemiştir. Naci ise ölmeden son bir kez Safiye'sini görebilmek için İstanbul'a gelmiştir.

Masumlar Apartmanı Naci'nin hastalığı ne sorusunun yanıtı henüz net olarak bilinmemektedir.

Zaman zaman güç kaybı ve kaslarda hissizlik olarak ortaya çıkan hastalığın ne olduğunun ise doktor raporlarının ardından açığa çıkması bekleniyor.

Tansel Öngel'in canlandırdığı naci Hoca karakteri dizide en sevilen isimlerden biri haline geldi. Tansel Öngel'in biyografisi de izleyiciler tarafından sıkça araştırılmaya başlandı.

Masumlar Apartmanı dizisinin yakışıklı Naci Hoca'sı tansel Öngel hakkında detaylı bilgiye ise, burayı tıklayarak erişebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim