Müge Anlı Güldane Biçer'in katili kim? Kocasında şok açıklamalar! Hafta içi her gün ATV ekranlarında sevenleriyle buluşan Müge Anlı kayıp ve cinayet vakalarını işlemeye devam ediyor. Son olarak 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer cinayetinde kocası Osman Biçer'in ifadeleri şok etkisi oluşturdu. Peki, Müge Anlı Güldane Biçer'in katili kim? Kocasında şok açıklamalar! İşte tüm ayrıntılar haberimizde…

MÜGE ANLI GÜLDANE BİÇER'İN KATİLİ KİM?

10 yıldır kayıp olan ve yakınlarının Müge Anlı'nın programına kayıp başvurusunda bulundu Güldane Biçer'in eşi Osman Biçer tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayeti itiraf eden Osman Biçer'in cesedi gömdüğünü söylediği yerde inceleme yapan ekipler kemik parçaları ve kadın kıyafetleri buldu.

17 Eylül 2011 gününden beri kayıp olan Güldane Biçer'in yakınları Müge Anlı'ya başvurarak bulunmasını istemişti. Bir süredir devam eden programda Biçer'in eşi Osman Biçer'in çelişkili ifadeleri dikkat çekmişti.

KOCASINDA ŞOK AÇIKLAMALAR!

Çelişkili ifadelerin ardından Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Osman Biçer hakkında soruşturma başlattı. İfadesi alınan Biçer, eşini kendisinin öldürdüğünü itiraf etti.

Eşi Güldane Biçer'i öldürdüğünü ve Büyükçekmece Karaağaç'ta göl kenarına gömdüğünü itiraf eden Osman Biçer, sonrasında da polise gidip kayıp başvurusunda bulunduğunu söyledi. Biçer'in ifadesinde söylediği göl kenarına gidip çalışma başlatan ekipler, Güldane Biçer'e ait olduğu düşünülen kemik parçaları ve kıyafetlere ulaştı.

Kemik parçaları ve kıyafetler Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, Osman Biçer'de gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Editör: TE Bilisim