Müge Anlı Duygu Çelikten kimdir?  Duygu Çelikten nasıl öldü, katili kim? soruları sıkça araştırılırken Duygu Çelikten cinayetinde ikinci duruşmadaki itiraflar kan dondurdu.  Bıçaklanarak öldürülen Çelikten'i, sevgilisi olduğu ileri sürülen Veli Ünder’in ifadesi gündem oldu. Peki,  Müge Anlı Duygu Çelikten kimdir?  Duygu Çelikten nasıl öldü, katili kim?

MÜGE ANLI DUYGU ÇELİKTEN KİMDİR?  

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Duygu Çelikten, fatura yatırmak üzere 6 Eylül günü evden ayrıldı. İddiaya göre kent merkezine gelen Çelikten'i, sevgilisi olduğu ileri sürülen Veli Ünder., annesinin hastanede olduğunu belirterek otomobiline aldı. İkiliden daha sonra haber alınamadı. Telefonlarına ulaşılamayan Duygu Çelikten'in ailesi, polis merkezine giderek kayıp başvurusu yaptı. Kızlarından haber alamayan aile, Müge Anlı’nın programına katılarak, kızlarının bulunması için çağrıda bulunmuştu.

DUYGU ÇELİKTEN NASIL ÖLDÜ, KATİLİ KİM?

Olayla ilgili çalışma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü, kadının cesedini, 20 Eylül günü Kepez ilçesindeki ormanlık alanda toprağa gömülü halde buldu. Üzeri taşla kapatılan, 30 santimetre derine gömülen Çelikten'in vücudunda yapılan ilk incelemede, sırtında ve göğsünde derin bıçak izlerine rastlandı, başının ise vücudundan ayrıldığı belirlendi. Çelikten'in bedeninin de çürümeye başladığı belirlendi. Polis, cinayetin tek zanlısı ve kadının sevgilisi olduğu iddia edilen Veli Ü.'yü yakalamak için çalışma başlattı.

Veli Ünder, polis ekiplerince 29 Ekim’de akşam saatlerinde Muğla'nın Fethiye ilçesindeki ormanlık alanda bulunan bir kulübede saklanırken yakalandı. Gözaltına alınan Veli Ünder’in ilk sorgusunda, cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Fethiye'de ormanlık alandaki bir kulübede saklandığı öğrenilen Veli Ünder’in cinayeti şu sözlerle itiraf ettiği öğrenildi: "Üzerine ev almak istedim. Evi aldım ama onun üstüne tapulamadığım için aramızda kavga çıktı. Tartışma şiddetlenince bana çok hakaret etti, ben de dayanamayıp öldürdüm."

İKİNCİ CELSE GÖRÜLDÜ

Antalya'da geçtiğimiz yıl 6 Eylül'de kaybolduktan 15 gün sonra Varsak ormanlık alanda cesedi toprağa gömülü halde Duygu Çelikten'i (30) bıçaklayarak öldüren Veli Ünver (45) ile cesedi 10 bin lira karşılığı toprağa gömen Serhat (24) ağabeyi Doğukan Özcan (28) ve cesedin gömülmesine aracılık eden Mahsun Demiralp'in (39) yargılanmasına devam edildi. 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ikinci duruşmaya Afyonkarahisar Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan cinayet zanlısı Veli Ünver Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) bağlantısı ile ilk kez ifade verdi.

Veli Ünver'in olaydan 4 ay önce Duygu ile karı koca hayatı yaşamaya başladıklarını söyledi. 6 Eylül günü Fethiye'den Antalya'ya dönerken Duygu ile birlikte yolda yemek yediklerini ve Elmalı'da bulunan Abdal Musa türbesini ziyaret ettiklerini de belirten Ünver, Antalya kent merkezine yaklaştıklarında Duygu'nun kendisine 'Bu bindiğin arabanın fiyatı ne kadar? Bana ne zaman ev alacaksın?" diye sorduğunu, kendisinin de aracı satıp ev alacağını söylediğini iddia etti. Ünver, Duygu'nun daha sonra kendisine ağır hakaretler ederek araçtan indiğini ileri sürdü.

Editör: TE Bilisim