Kısıtlamalar esnetilecek mi? 2021 kafe ve restoranlar açılacak mı? Erdoğan’dan son dakika kısıtlama açıklaması ile ilgili detayları sizler için haberimizde derledik. Ülke genelinde uygulanan koronavirüs kısıtlaması vatandaşlar olumsuz yönde etkilemeye başladı. Cuma namazı çıkışı açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kısıtlamalarla ilgili sözleri esnafı heyecanlandırdı. Peki, Kısıtlamalar esnetilecek mi? 2021 kafe ve restoranlar açılacak mı? Erdoğan’dan son dakika kısıtlama açıklaması!

KISITLAMALAR ESNETİLECEK Mİ? 2021 KAFE VE RESTORANLAR AÇILACAK MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'daki Büyük Selimiye Camii'nde kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Bilim Kurulumuzun çalışmaları pazartesi kabinenin önüne gelecek. Müzakeresini yapacağız. Mutasyonun hangi illerde ne denli olduğunu Sağlık Bakanımız bizlere sunacak. Bizler ne gibi tedbirler alabiliriz. Burada özellikle lokantalarla kafeteryalarla ilgili otellerle ilgili ne gibi adımlar atarız bütün bunların kararını pazartesi kabine toplantısında alacak ve yapacağım açıklamada tüm halkıma ifade edeceğim.

Editör: TE Bilisim