Tozkoparan İskender ne zaman başlıyor 28 Şubat Pazar? Tozkoparan İskender saat kaçta başlıyor? TRT1'in damga vuran dizilerinden birisi olan Tozkoparan İskender'in yeni bölümüne saatler kaldı. Dizinin sıkı takipçiler Tozkoparan İskender’in bugün saat kaçta başladığını merak ederken yeni bölümde neler yaşanacağı heyecanla araştırılıyor. Macera, tarih ve komedi türünde dizinin son bölümünde yaşananlar nefesleri kesmiş İskender, Salih'in yanından ayrılma tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştı. Peki, Tozkoparan İskender ne zaman başlıyor 28 Şubat Pazar? Tozkoparan İskender saat kaçta başlıyor?

TOZKOPARAN İSKENDER NE ZAMAN SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

TRT 1’in büyük beğeniyle izlenen macera, tarih ve komedi türünde dizisi Tozkoparan İskender yeni bölümüne saatler kaldı. İlk bölümü 2 Ocak 2021 tarihinde yayımlanmaya başlayan dizinin büyük bir kitlesi oluşmaya başladı. Sevenlerinin heyecanla beklediği dizinin 12. bölümü için geri sayım devam ederken Tozkoparan İskender’in yeni bölümü 28 Şubat Pazar günü kaldığı yerden devam edecek. Yeni bölüm saat 17.30'da başlayacak.

TOZKOPARAN İSKENDER 11. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İskender, resmi olarak evlat edinilmediğinin ortaya çıkması sonrasında Salih'in yanından ayrılma tehlikesi ile karşı karşıyadır. Rüya, İskender'i evlat edinmek istediğini Salih'e söyler. Salih'in ise İskender'i bırakmaya hiç niyeti yoktur. İskender tüm bu olan bitenler karşısında çok bunalır. Bir yandan Salih'i bırakmak istememekte diğer yandan çok sevdiği Rüya öğretmenin üzülmesine de gönlü razı gelmemektedir. Ne yapacağını bilemeyen İskender Mavi Ay'dan yardım ister.

Mavi Ay, İskender'in derdine çözüm ararken aynı zamanda Kasırga'nın oyunlarıyla da baş etmek zorundadır. Zira Kasırga, Mavi Ay'ın çalışmaya fırsatı olamasın diye okçuluk müsabakasını öne çekmiştir. Giovanni'nin liderliğinde hırsla çalışan Kasırga, bu kez sahadan galibiyet ile ayrılmakta kararlıdır.

Editör: TE Bilisim