Müge Anlı ile Tatlı Sert’te yaşanan sıcak gelişmeler vatandaşların ilgi odağı. Yaşanan olayların son durumunu merak eden izleyiciler son gelişmelere Müge Anlı canlı yayınına erişerek takip etmek istiyor. Özellikle programa damga vuran Mervenur Polat’ın başından geçenler gündeme damga vurmuştu. Peki, bugün Müge Anlı’da neler yaşanacak? İşte bu sorunların yanıtı Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı izle 3 Mart Çarşamba 2021! ATV ile Müge Anlı canlı yayını izle

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI İZLE 3 MART ÇARŞAMBA 2021! ATV İLE MÜGE ANLI CANLI YAYINI İZLE

MÜGE ANLI CANLI YAYINI İZLEİ

4 aydır haber alınamayan bir çocuk annesi Mervenur Polat'ın madde kullanan bir grubun yaşadığı evde kaldığı ortaya çıkmıştı. İş hanında ev olarak kullanılan iş yerine gidip gelen ve olaya tanık olanlar Müge Anlı'ya konuştu.

Mervenur Polat'ı son gören kişi olan Gökhan Hamurcu'nun ifadeleri ise şüpheleri arttırdı. Mervenur'un evin sahibi Cüneyt tarafından tecavüze uğradığını ve ağladığını belirten Hamurcu'nun o sahneyi görünce 6 metre yükseklikten atlayarak kaçtığını söylemesi inandırıcı bulunmadı. 

ETRAFI TEMİZLEDİ

Olaya tanık olan diğer iki isim ise Ferdi ve İbrahim, Gökhan'ı tedirgin gördüklerini belirtti. İddiaların odağındaki bir diğer isim Cüneyt'in etrafı temizlemesi ve üzerindeki kıyafeti çöp poşetine atması cinayet iddialarını güçlendirdi. 

Madde bulmak için hana giden Mervenur Polat'ın yüksek dozdan öldüğü veya öldürülmüş olabileceği üzerinde duruluyor. 

Editör: TE Bilisim