CHP’li Esenyurt Belediyesi’nin internet sitesinde yer alan organizasyon şemasında Mustafa Karatay’a dört ayrı müdürlük verildiği ortaya çıktı. Ayrıca Esenyurt Belediyesi’nin internet sitesinde yer alan şemada, Günnur Yıldırım’ın iki ayrı görevi olduğu bilgisi yer aldı.

6 GÖREVE 2 KİŞİ

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Esenyurt Belediyesi'nde bir kişiye dört müdürlük verildiği ortaya çıktı. Esenyurt Beeldiyesi'nin internet sitesinde yer alan organizasyon şemasında yer alan bilgilere göre; Mustafa Karatay'ın dört ayrı görevi Günnur Yıldırım'ın ise iki ayrı görevi var.

CHP'Lİ ESENYURT BELEDİYESİ'NDE BİR KİŞİ DÖRT MÜDÜRLÜK YAPIYOR

CHP'li Esenyurt Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan şemada, Karatay'ın görevleri arasında Özel Kalem Müdürlüğü, Basın ve Yayın Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü görevleri yaptığı görülüyor.

Ayrıca Esenyurt Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan şemada, Günnur Yıldırım'ın iki ayrı görevi olduğu bilgisi yer alıyor. Belediyenin hazırladığı müdürlükler şemasında, Yıldırım'ın Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü görevleri yaptığı belirtiliyor.

"LİYAKAT NE GÜZEL ŞEY. YERSENİZ TABİ!"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP'li Belediyelerde yaşanan bu olayla ilgili sosyal medyadan tepki gösterdi.

Kabaktepe: "CHP'de liyakat; seçim ortaklarına yüzdelik kadrolar dağıtmaktır, Esenyurt'ta olduğu gibi üniversite diploması sormaksızın akrabalara 4 farklı makam vermektir. Her fırsatta liyakat güzellemesi yapanların liyakat anlayışı tam olarak budur. "Liyakat ne güzel şey." Yerseniz tabi!" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim