Bölge için yüksek değer üreten ve ‘sorumlu marka’ anlayışıyla hareket eden İnegöl AVM, çocuklar için gerçekleştirdiği “El Ele Elden Ele İyilik Projesi”ni tamamladı. 

Pandemi dönemindeki sokağa çıkma kısıtlamaları bir iyilik seferberliğine dönüştü. İnegöl AVM, insanların evde bolca vakit geçirdiği bu dönemde toplumsal fayda sağlamak amacıyla "El Ele Elden Ele İyilik Projesi" projesini hayata geçirdi. "İyilik" fikriyle yola çıkılan projeye katılan gönüllü ziyaretçiler tarafından örülen atkı ve bereler Bursa Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki çocuklara hediye edildi. 

İnegöl AVM tarafından sağlanan 170 adet örgü kiti ile başlayan proje, ziyaretçilerin iyilik hareketine ortak olması ile iyilik çoğaldı ve bir ay gibi kısa süre içerisinde 200'ü aşkın atkı ve bere örülerek AVM yönetimine teslim edildi. İlave olarak çocuklara ulaştırılması için yelek ve hırkalar da ören ziyaretçiler oldu. 

Ziyaretçilerden alınan tüm atkı ve bereler öncelikle çocuklar için dezenfekte edildi ve sonrasında ziyaretçilerin isimleri yazılarak hediye paketi yapıldı. AVM yönetimi tarafından özenle hazırlanan hediyeler T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü aracılığıyla çocuklara ulaştırıldı.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) yatırımı olan İnegöl AVM ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.inegolavm.com.tr, FİBA Commercial Properties hakkında detaylara ise www.fibacp.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Editör: TE Bilisim