Levent Gültekin-Özel haber

Geçtiğimiz hafta Ankaragücü deplasmanından çıkamayan ve zirve yarışında ağır yara alan Galatasaray’ın dün akşam TT Stadı’nda Sivasspor’a takılması camiada moralleri bozdu.

İki haftada 4 puan kaybeden Galatasaray Beşiktaş’ın 2 puan gerisinde düşerken, sarı kırmızılılarda son maçlarda bazı futbolcuların performanslarının bir hayli düşük olması teknik heyeti endişeye sevk etti. Devre arasında üçüncü kez Galatasaray’a gelen Onyekuru’nun 6 maçtır suskunluğunu bozamaması ve Nijeryalı yıldızın fizik olarak henüz yeterli seviyede gözükmemesi dikkatlerden kaçmazken, Benfica’dan kiralanan Gedson Fernandes’in de uyum problemi yaşaması Fatih Terim’i sıkıntı yaratıyor.

Gedson Fernandes ve Onyekuru haricinde Belhanda, Linnes, Babel, sakatlıktan yeni çıkan Feghouli’nin takıma katkı sağlayamaması Cimbom’u zirve yarışında yaralarken Fatih Terim’in sahaya sürdüğü 11’lerde iki haftadır büyük yanılgılara düşmesi eleştiri oklarını tecrübeli teknik adama yöneltti.

Geçen hafta Ankaragücü karşısında Gedson Fernandes, Yedlin, Onyekuru, Emre Kılınç ve Arda Turan’ı oyundan alarak 5 değişiklik hakkının hepsini kullanan Terim, takımın neredeyse yarısını değiştirirken, başarılı çalıştırıcının dün akşam da Donk, Babel, Belhanda, Gedson ve Onyekuru’yu gibi oyuncuları yine yedek kulübesine çekmesi tepki topladı.

Son 2 haftadır çıkardığı 11’lerin haricinde yaptığı hamlelerle oyuna dokunamayan Fatih Terim kaybedilen 5 puan kaybına engel olamazken, 67 yaşındaki antrenörün Kayseri deplasmanında nasıl bir kadroyla çıkacağı ise şimdiden kafalarda soru işareti bırakmış durumda.

Editör: TE Bilisim