Atv Müge Anlı canlı yayın izle 9 Mart Salı ve Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı izle HD seçenekleri araştırılıyor. Özellikle günlerdir konuşulan Mervenur Polat olayı gündem oldu. Sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer alan Mervenur Polat’ın ölümüne ilişkin detaylar gün yüzüne çıktı. ,5 aydır kayıp olarak aranan Mervenur Polat'ın cesedi bir binanın çatısında, folyoya sarılı olarak bulundu. Peki, bugün Müge Anlı’da neler yaşanacak? Tüm merak edilen Müge Anlı canlı yayınında konuşulacak. İşte Atv Müge Anlı canlı yayın izle 9 Mart Salı! Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı izle HD…

ATV MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE 9 MART SALI! YOUTUBE MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI İZLE HD

ATV Müge Anlı canlı yayını izle 9 Mart Salı!

Youtube ile Müge Anlı canlı yayını izle 8 Mart Pazartesi!

Annesine bir kız arkadaşıyla buluşacağını söyledikten sonra bir daha haber alınamayan bir çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat'a ne olduğu Müge Anlı ve ekibi tarafından araştırılıyordu. Mervenur Polat  4 ay sonra ölü olarak bulundu. Kayıp şüpheli Cüneyt Akyol gözaltına alındı. Ürpertici bir cinayete kurban giden Mervenur Polat'ın cesedi Cüneyt Akyol'un babasının evinde bulundu.

ANTALYA’da 4,5 aydır kayıp olarak aranan Mervenur Polat (20), bir binanın çatısında, folyoya sarılı, ölü bulundu. Arkadaşı Cüneyt Akyol’un, birlikte uyuşturucu aldığı Polatın öldüğünü görünce, cesedini folyoya sarıp, motosikletli kurye arkadaşı aracılığıyla babasının oturduğu binanın asansör dairesine bıraktırdığı belirtildi. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Antalya’da, geçen yıl 19 Ekim günü arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek evden ayrıldıktan sonra kendisinden uzun süre haber alınamayan 1 çocuk annesi Mervenur Polat’ın, Muratpaşa ilçesindeki bir evin çatısında dün folyoya sarılı cesedi bulundu. Polat’ın cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Sabah saatlerinde yakınları ile Adli Tıp Kurumu morguna gelen Kenan Polat, kız kardeşinin cenazesini teşhis etti. Gözyaşlarına boğulan Polat, yakınları tarafından sakinleştirildi.

Editör: TE Bilisim