Geçtiğiniz haftalarda duyurulan PUBG: New State, duyurunun hemen ardından da erken kayıt dönemi başladı. 5 milyon kişi ön kayıt yaptırdığı oyunun ne zaman başlayacağı şimdiden merak ediliyor. Google Play'de erken kayıt devam ederken iOS için ön kayıt daha sonra başlayacak. Peki, PUBG New State ne zaman çıkıyor 2021? PUBG New State çıkış tarihi…

PUBG NEW STATE NE ZAMAN ÇIKIYOR 2021? PUBG NEW STATE ÇIKIŞ TARİHİ

Dünyanın heyecanla beklediği PUBG New State, kısa bir fragmanla duyurulması heyecan yarattı. Gerçekleşen duyurunun ardından kısa sürede gündem olan yeni sürüm, oyun severler tarafından sıkça araştırılıyor. Yalnızca Android ve iOS tabletler, telefonlar dahil olmak üzere mobil cihazlara yönelik olacak PUBG: New State’in en geç Mayıs ayında piyasaya çıkması bekleniyor.

Yayınlanan Fragman, PUBG oyuncularının öfkeli silahlı kavgalarını, araç kovalamacalarını, yol boyunca karışmış ve hoşlanabilecekleri bazı şeyleri içeriyor. Fragman ile birlikte yeni oyun hakkında açıklığa kavuşan ilk şey, kesinlikle PUBG Mobile oyuncularının şu anda alışık olmadığı ortam olarak öne çıkıyor.

Yakın gelecekte olan 2051‘i konu edinen PUBG New State hakkında diğer bilgiler gün yüzüne çıkmaya başladı. Bu bağlamda bir Twitter kullanıcısı tarafından tespit edilen rapora göre yeni mobil oyun Çin, Hindistan ve Vietnam‘da yayınlanmayacak.

New State ile yeni araçlar, silahlar ve ekipmanların yanı sıra keşfedilecek çok sayıda alan içeren TROI adlı devasa yeni bir haritaya atlayacak olan oyuncular, birkaç yeni özelliğin de keyfini çıkaracak.

Editör: TE Bilisim