Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Ligin 29. haftasında Gaziantep'i 2-1 mağlup eden Beşiktaş, maç eksiğine rağmen 60 puanla en yakın rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider durumda.

Bu sezon sıkıntılı bir süreç geçiren son şampiyon Medipol Başakşehir ise 29 puanla sıralamanın 16'ncı basamağında bulunuyor.  Beşiktaş, sezonun ilk yarısında Vodafone Park'ta ağırladığı Medipol Başakşehir'i 3-2 yenmişti.

EKSİKLER

Siyah-beyazlı ekipte Gökhan Töre ve Cenk Tosun Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecek. Üçer sarı kartı bulunan Necip Uysal, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve Josef de Souza, yarınki mücadelede sarı kart görmeleri halinde 31. haftada oynanacak Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.

Medipol Başakşehir'de ise sakatlıkları devam eden Junior Caiçara, Boli Bolingoli, Mahmut Tekdemir, Junior Fernandes, Fredrik Gulbrandsen, Nacer Chadli ve Leonardo Duarte bu maçta yok.

MUHTEMEL 11'LER

Başakşehir: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Ponck, Epureanu, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Giuliano, Berkay Özcan, Deniz Türüç, Aleksic, Crivelli.

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan Yılmaz, Josef, Atiba, Ljajic, Ghezzal, Larin, Aboubakar.

Editör: TE Bilisim