2021 İBB burs ne zaman yatacak? İBB öğrenci burs ne zaman hesaplara yatacak? Soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İstanbul’da öğrenim görüp İBB bursunu almaya hak kazanan öğrencilerin paralarının ne zaman yatacağını merak edip sıkça arama motorlarına 2021 İBB burs ne zaman yatacak? İBB öğrenci burs ne zaman hesaplara yatacak? Sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte tüm detaylar haberimizde…

2021 İBB BURS NE ZAMAN YATACAK?

İhtiyaç sahipliği veya ailevi durum kriterlerine göre verilecek olan burs toplamda 30 bin öğrencinin olacak. Öğrenci başı yıllık 3 bin 200 TL olarak belirlenen burs 3’e bölünecek ve öğrencilere 3 farklı ay içinde verilecek.

İBB ÖĞRENCİ BURS NE ZAMAN HESAPLARA YATACAK?

İBB genç üniversiteli burs ücreti bursunu kazanan öğrencilere İBB burs ücretlerinin ne zaman yatırılacağını ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden henüz bir açıklama yapılmadı. İBB burs ücreti geçtiğimiz yıl Aralık'ta 1200 TL, Şubat'ta 1000 TL, mayıs ayında 1000 TL olarak ödenmişti. Şubat ayında ödenmesi beklenen 2 taksitin hangi tarihte yatırılacağı henüz belli olmadı.

Editör: TE Bilisim