Masumlar Apartmanı Naci öğretmen ölüyor mu? Tansel Öngel diziden ayrılıyor mu? İzleyicilerin severek takip ettiği Masumlar Apartmanı, yeni bölümünün fragmanında yine çok konuşulacak ayrıntılar paylaşıldı. Yeni bölüm fragmanında Naci öğretmen kriz geçirip yere düşerken, Safiye’nin olaya şahit olması sonucu neler yapacağı merak konusu. Peki, Masumlar Apartmanı Naci öğretmen ölüyor mu? Tansel Öngel diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar…

Masumlar Apartmanı Naci öğretmen ölüyor mu? Tansel Öngel diziden ayrılıyor mu?

Naci öğretmenin önceki bölümlerde kafasına darbe alması sonucu baygınlık geçirip hastaneye kaldırıldığında, Safiye’nin üzüntüsü izleyicileri derinden etkilemişti. Yeni bölüm fragmanında ise Naci öğretmenin kriz geçirip yere düştüğü ve bu olaya Safiye’nin şahitlik ettiğini görmekteyiz. Safiye’nin vereceği tepki bilinmezken, Naci öğretmen karakterine rol veren Tansel Öngel’in ise diziye veda edip etmeyeceği akıllarda soru işareti.

25. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İnci, Han’ı çöplükte görmesinin ardından altüst olur. Karşısındaki sorun İnci’yi bile aşacak kadar büyük olduğu gibi, kimseye anlatamayacağı kadar da karmaşıktır. Han ise yine kaybetme korkusunun esiri olmuş, perişan halde İnci’nin kararını beklemektedir. Neriman’ın okula giderken İnci’nin malzemeleri ile makyaj yapması, doğum günü sebebiyle güne olumlu başlamaya çalışan Safiye’yi çılgına çevirir. Kimsenin doğum gününü önemsememesi Safiye’yi derinden yaralar. Gülben ise ablasının doğum günü olmasına rağmen Esat’ın çay teklifini geri çeviremez. Gamze ve Neriman ise Ege’nin babasıyla tanışmak için ziyarette bulunduklarında, aslında iyi bir fikir olmadığını anlarlar. İnci, Han ile ilişkilerini sadece bir şartla sürdürebileceklerini söyler. Bu şart, Han’ı hiç beklemediği yerden vurur.

Masumiyet Apartmanı her Salı akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor.

Editör: TE Bilisim