Kaya Temel / Özel Haber

Fernando Muslera’nın sözleşmesi, 2024 yılına kadar uzatıldı. Galatasaray’da ‘efsane’ olarak anılmak isteyen Muslera, 5’inci yıldızı takmak için elinden gelenin en iyisini ortaya koyacağını ve bütün kupalara talip olduklarını belirtti.
Başarılı file bekçisi bu sezon ise “İnşallah Galatasaray” şampiyon olacaktır diyerek rakiplerine sinyal verdi.

Belki...

Muslera, “Galatasaray’da 3 sene boyunca maksimum seviyede başarıları kazanmak istiyorum. İleride belki sportif direktör, belki yardımcı antrenör, belki de kaleci antrenörü olurum. Belki ülkeme gider hayatımı plajda geçirim. Belki yerime başka bir Uruguaylı tavsiye ederim.” diye konuştu.

“Muslera sağ kolum”

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, “Muslera, benim sağ kolum. Çünkü bu pandemi döneminde, Selçuk İnan ile beraber bütün futbolculardan indirim almalarını rica ettim. Muslera ‘Başta ben kendim indirim yapayım, öyle konuşayım’ dedi.” şeklinde konuştu.

Son aşamada!

Albayrak, "Marcao ve Luyindama'ın sözleşmelerini uzatmada son aşamalara ulaştık. Önümüzde ki haftalarda açıklayacağız. Allah'ın izniyle Mostafa Mohamed Galatasaraylıdır. O konuda hiçbir sorun yok. Satın alma opsiyonu bizim elimizde." dedi.

“Muslera, 3 milyon 750 bin euro’dan 2.5 milyon euroya indi.” diyen Başkan Mustafa Cengiz, müthiş bir indirim. Gerçek kaptanlık, üç kuruşun peşine düşmedi. Kendisine çok iyi teklifl er olmasına rağmen bunları yaptı. Belhanda konusunda ise tamamen kurulun aldığı karar olduğunu Fatih Terim ile aralarında sorun olmadığını dile getirdi.
Editör: TE Bilisim