Tozkoparan İskender ne zaman başlıyor sorusu arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Her bölümü heyecan dolu olan dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. 15. bölümde neler yaşanacağını merak eden izleyiciler dizinin yayın bilgilerini araştırıyor. Özellikle son bölüm Giovanni’de geçmişe dönebilmek için türlü yollara girişir. Zaman yolculuğu yaptığını sonradan keşfeden İskender kendini yeni bir mücadelenin içine atacak. Peki, Tozkoparan İskender ne zaman başlıyor 21 Mart Pazar? Tozkopran İskender saat kaçta başlıyor? 

Tozkoparan İskender ne zaman başlıyor 21 Mart Pazar? Tozkopran İskender saat kaçta başlıyor?

TRT 1’in büyük beğeniyle izlenen macera, tarih ve komedi türünde dizisi Tozkoparan İskender yeni bölümüne saatler kaldı. İlk bölümü 2 Ocak 2021 tarihinde yayımlanmaya başlayan dizinin büyük bir kitlesi oluşmaya başladı. Sevenlerinin heyecanla beklediği dizinin 13. bölümü için geri sayım devam ederken Tozkoparan İskender’in yeni bölümü 21 Mart Pazar günü kaldığı yerden devam edecek. Yeni bölüm saat 17.30'da başlayacak.

Tozkoparan 14. bölümde neler olacak?

İskender’in yardımıyla Mavi Ay, Salih ve Rüya’nın nikahına yetişmiştir. Bu olaylar içerisinde koşturmaca yaşayan Elif ve Sinan hasta oldukları için okula gitmezler. İskender Asya ve Arda’dan hesap sormak istediği için Kasırga’nın kulüp odasında bulunmaktadırlar. Giovanni’de geçmişe dönebilmek için zaman makinesini çalıştırmaya çalışır. İskender, Mavi Ay’ın kulüp odasına giderken bir not görür ve ipuçlarının peşine düşer. İskender böylelikle kendisini ormanın içinde bulur.  Zaman yolculuğu yaptığını sonradan keşfeden İskender, Mavi Ay, Salih ve Fikri ile karşılaşır. Tozkoparan’ı mutlu etmeyecek olaylar yaşanırken İskender’in adı nişan taşından silindiği görülür.

Editör: TE Bilisim