Levent Gültekin-İstanbul

Önce sezon başında ardından Ocak ayında yapılan takviyelerle birlikte 20’nin üzerinde futbolcuya sarı lacivertli formayı giydiren Ali Koç ve kurmaylarının Erol Bulut hakkında vereceği nihai karar beklenirken, genç teknik adam hakkında taraftarların ‘istifa edip gitmeli’ serzenişleri de günden güne artıyor.

LOW'UN MENAJERİYLE TEMASTA

Elindeki alternatifli kadronun hakkını veremediği görülen Erol Bulut 31.haftası geride kalan Süper Lig’de lider Beşiktaş’ın 5 puan gerisinde bulunurken, geçtiğimiz hafta Vodafone Park’ta son dakikada atılan gol Fenerbahçe’de mağlubiyetle birlikte gerçekleşecek depremin önüne geçti.

Derbilerde çok kötü bir performans sergilemesinin yanı sıra Kadıköy’de Göztepe, Antalyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında 8 puan kaybeden Erol Bulut’un kadro tercihleri ciddi bir şekilde sorgulanırken forvet hattında bulunan golcüler arasında doğru kararların alınamaması camianın da sabrını taşırdı. Beşiktaş derbisinde Samatta’yı 11’de oynatan, daha önce 1-0 kaybedilen Galatasaray maçında ise formda Thiam’a hiç şans vermeyen Erol Bulut kendi sonunu hazırlarken, yönetimin şimdiden hoca arayışlarına koyulduğu hatta Ali Koç’un Löw’ün menajeriyle temasa geçtiği bildirildi.

YILDIZLAR SAHAYA YENİDEN İNECEK

Önceliğinin Avrupa olduğunu söyleyen Löw’den şimdilik vazgeçmek zorunda kalan Koç’un Gallardo, Favre, Jorge Jesus, Villas Boas isimlerini de değerlendirdiği anlaşılırken, gelecek teknik adamın form olarak düşüşe geçen yıldızları yeniden kazanacak biri olmasına dikkat ediliyor. Luiz Gustavo, Caner Erkin, Enner Valencia, Mame Thiam, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Jose Sosa hatta Ozan Tufan’ı iyi işleyecek antrenör çalışmalarına devam edilirken, taraftarların Bielsa’da ısrar etmesi ise yönetimde ilgi uyandırdı.

Editör: TE Bilisim