Mucize Doktor Adil Hoca öldü mü sorusu merak konusu oldu. Mucize Doktor dizisi bu hafta 55. bölümde ekranlara geliyor. Her bölümü heyecanla izlenen dizinin son bölümün Ferman Hoca ve Ali'nin başından geçenler izleyiciyi heyecanlandırdı. Zor duruma düşen Ferman Hoca ve Ali Vefa'nın can kurtarma mücadelesi dikakt çekti. Ekrana gelen bölümde oldukça heyecan verici sahneler yer alırken Ali Vefa'nın arama kurtarma ekibinde yer alarak Ferman Hoca'yı aramaya çıkar. Peki, Mucize Doktor Ferman Hoca öldü mü? Mucize Doktor Ferman Hoca ne olacak?

Mucize Doktor Ferman Hoca öldü mü? Mucize Doktor Ferman Hoca ne olacak?

FOX TV'de yayınlanan Mucize Doktor son bölümünde Ferman Hoca'nın yaşadıkları dikkatleri çekti. Önceki bölümlde iki aile arasındaki Berhayat hastanesinde çıkan husumet sonucunda kör kurşunla vurulan Adil Hoca, maalesef daha fazla dayanamıyor ve ölerek diziye veda etmişti. Şimdi ise zor durumda olan Ferman Hocanın durumu merak ediliyor. Peki Ali Vefa, Ferman Hocayı kuratabilecek mi?

Diziden Ferman hocanın ayrıldığına dair bir açıklama gelmedi. Bu nedenle Ali Vefa'nın Ferman Hocayı kurtarması bekleniyor. 

MUCİZE DOKTOR FERMAN KİMDİR?

30'larında, hastanenin yıldız cerrahı. Adil Hoca tarafından yetiştirilmiş. Ukala ve uzak görünüyor ama aslında bir sırrı var. Bu sır yüzünden aslında kalbinin ne kadar yumuşak olduğunu görmüyor kimse. Ferman duygularını bastırıyor. Çünkü cerrahlıkta duygusallığa yer olmadığını bilir; takındığı sert tavır aslında asistanlarının iyiliği içindir. Herkes ona saygı duyar, biraz da ondan çekinir. Başarılı bir kariyeri ve güzeller güzeli bir sevgilisi, Beliz’i var; daha şimdiden hayalini kurduğu her ne varsa, hemen hepsine sahip. Şimdilik Ali’nin hastaneye alınmasına karşı. Ama gelecekte neler olacağı bilinmez.

Editör: TE Bilisim