Anıl Yolum kimdir, kaç yaşında? Anıl Yolum sosyal medyada neden gündem oldu? soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Bütün Türkiye, imam nikahlı eşi tarafından 16 yerinden bıçaklanarak öldürülen Sezen Ünlü için kahroldu. Sezen, daha 17 yaşında ve 6 aylık hamileydi. İmam nikahı ile birlikte olduğu Anıl Yolum'un ise canice canına kıydığı Sezen Ünlü hakkında sosyal medyada yazdıkları herkesi şoka uğrattı. Peki, Anıl Yolum kimdir, kaç yaşında? Anıl Yolum sosyal medyada neden gündem oldu? işte tüm detaylar haberimizde…

ANIL YOLUM SOSYAL MEDYADA NEDEN GÜNDEM OLDU?

Olay 26 Mart 2021 Cuma günü 23.00 sıralarında Konak ilçesinin Güney Mahallesi'nde 1158 sokakta meydana geldi. Anlatılanlara göre 6 aylık hamile olan Sezen Ünlü, sokakta yürürken arkasından gelen dini nikahlı beraberlik yaşadığı ancak 3 aydır ayrı olduğu Anıl Yolum tarafından defalarca kez bıçaklandı.

Genç kadın kanlar içinde yere yığılırken cani katil Anıl Yolum ise olay yerinden kaçtı. Etraftakilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Sezen Ünlü, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sezen ve bebeği, bütün müdahalelere rağmen kurtulamadı.

ANIL YOLUM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Sezen Ünlü, İzmir'in Konak ilçesinde yaşıyordu ve 6 aylık hamileydi. 3 aydır ayrı yaşadığı imam nikahlı Anıl Yolum tarafından 16 yerinden bıçaklanarak canice katledildi. 24 yaşındaki katil Anıl Yolum tarafından öldürülen 17 yaşındaki Sezen Ünlü, bebeğini de kaybetti.

Sezen Ünlü'nün sosyal medya platformu Instagram'da yaptığı son paylaşımın altına yazdığı "Sabırsızlıkla bekliyorum seni bebeğim" yazısı ise yürekleri dağladı. Gözünü kırpmadan hem çocuğunu hem çocuğunun annesini öldüren Anıl Yolum ise olay yerinden kaçtıktan sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.

Editör: TE Bilisim