La Casa De Papel 5. Sezon ne zaman başlayacak? Netflix La Casa De Papel 5. final sezon detayları ile ilgili detayları sizler için haberimizde derledik. Geçtiğimiz sene dördüncü sezonu ile seyirci karşısına çıkan İspanyol yapımı dizi, heyecanlı sezon finali sahnesinin ardından yeni sezon beklentilerini artırdı. Dizinin yeni sezonunun hangi tarihte başlayacağı konusunda araştırmalar sürüyor. Peki, La Casa De Papel 5. Sezon ne zaman başlayacak? Netflix La Casa De Papel 5. final sezon detayları!

NETFLİX LA CASA DE PAPEL 5. FİNAL SEZON DETAYLARI!

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir izleyici kitlesine sahip olan La Casa De Papel dizisinde 5. sezon bekleyişi sürüyor. Dördüncü sezon ile final yapacağı söylentilerinin gerçeği yansıtmadığı anlaşıldı. Yeni sezonda Nairobi'nin anısının devam edeceği ve olayların intikam boyutuna taşınacağı da tahminler arasında. Bu kaybın yeni sezonda Profesör'ü de çileden çıkaracağı ve Profesör'ün faaliyetleri açısından çok aktif bir sezon olacağı düşünülüyor. İspanya Hükümeti için zor günler kapıda diyebiliriz.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Netflix’te yayınlanan ve büyük bir kitleye sahip olan La Casa De Papel dizisinin 5. Sezon tarihi konusu henüz bir netlik kazanmadı. Resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımın ardından ise izleyiciler yeni sezonda soygun konusunun dışına çıkılıp çıkılmayacağını heyecanla bekliyor.

Editör: TE Bilisim