Türkiye’nin en çok izlenip reyting rekorları kırılan Müge Anlı bugünkü yeni bölümüyle saat 10:00’da sevenleriyle buluşacak. Canlı yayınlanan ve birçok izleme alternatifi bulunan program tekrarıyla da binlerce kişi tarafından seyrediliyor. Çarpıcı dosyaları ve birbirinden önemli konuklarıyla Müge Anlı ve ekibi yine her şeyi anbean aktaracak. Kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Müge Anlı ATV 1 Nisan Perşembe canlı yayın izle! Müge Anlı programını YouTube HD izle! seçenekleri haberimizde yer alıyor.

MÜGE ANLI ATV 1 NİSAN PERŞEMBE CANLI YAYIN İZLE! MÜGE ANLI PROGRAMINI YOUTUBE HD İZLE!

ATV'nin rakipsiz programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Nisan 2021 Perşembe canlı yayınında Türkiye'yi sarsan vahşi cinayetler ilgili son dakika gelişmesiyle ekranlarda yerini alacak.

MÜGE ANLI ATV 1 NİSAN PERŞEMBE CANLI YAYIN İZLE!

MÜGE ANLI 31 MART ÇARŞAMBA YOUTUBE HD İZLE!

DÜNKÜ BÖLÜMDE NELER OLDU?

62 yaşındaki Ayten Sevim'in ölümündeki şüpheler. Eşi konuştu. Mürettin Bey, olay günü evde neler yaptıklarını göstererek anlattı. Lavaboda elini yüzünü yıkadıktan sonra salona baktığını söyleyen Mürettin Bey, eşini salonda da bulamayınca kapıya çıktığını, eşinin yerde yattığını gördüğünü ileri sürdü. Mürettin Bey, uykusu ağır olduğu için eşinin düşüşü ile alakalı hiçbir şey duymadığını, eşi düştüğünde üstünde pike olduğunu, ardından hastaneye götürdüklerini anlattı. Eşinin isteği üzerine kızı Nurten Hanım’ın yanına gitmek üzere yola çıktıklarını belirten Mürettin Bey, eşini yolda kontrol ettiğinde nefes almadığını fark ettiğini, hastaneye götürdüklerinde de öldüğü haberi aldığını belirtti. Çanakkale Biga'daki komşusu konuştu.

Sevim Hanım’ın altınlarını saklamasının sebebi neydi? Kızı Nurten Hanım, Ayten Hanım’ın altınlarını saklamasının sebebi olarak, annesini hastaneye götürdüklerinde hastane ücretini babasının vermediğini hep kendilerinin verdiğini, bu paraları da annesinin bu sebeple sakladığını, lazım olursa oradan kullanırız dediğini aktardı. 62 yaşındaki Ayten Sevim nasıl öldü? Müge Anlı, Şahap Örcün’ün cesedine ulaşıldığı bilgisini verdi. Şahap Bey’in elleri bağlı bulunduğunu, cesedi ise köprünün ayağında bulunan restorandaki kişinin bulduğunu açıkladı.

Editör: TE Bilisim