Alkollü araç kullanırken çarptığı kadın şoförü sessiz kalması için tehdit eden CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a tepkiler gelmeye devam ediyor.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe konuya ilişkin sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Konuya dair açıklama yapan Kabaktepe, taciz ve tecavüz olaylarında olduğu gibi Belediye Başkanlarının alkollü araç kullanma ve tehditlerine de sessiz kalan CHP yönetimine sert sözlerde bulunarak eleştirdi.

“VATANDAŞI TEHDİTLE GÜNDEME GELİYOR”

Halka hizmetin, CHP’nin gündeminde dahi olmadığını söyleyen Kabaktepe, “Maltepe, AK Parti yönetiminde 4 senede 230’un üzerinde eser kazandı. 10 senelik CHP yönetiminde ise yalnızca skandallarla gündeme gelir oldu. Bir Belediye Başkanı hizmetleriyle değil alkollü araç kullanmakla, mağdur ettiği vatandaşı tehdit etmekle gündeme gelecekse vay halimize!” dedi.

“MİZANSENLERLE YANLIŞI GİZLEME ÇABASI”

Ajans faaliyetleriyle yanlışların üzerinin örtülmeye çalışıldığına vurgu yapan Kabaktepe, “İstanbul’un içi rahat olsun! Birtakım naylon karakterler göstererek, birtakım cilalanmış mizansenler düzenleyerek, ajans faaliyetleriyle yanlış yaptıklarını doğru göstermeye çalışıp, baskı oluşturup bizi de yaptıkları yanlışa alet edemeyecekler, bunun karşısında duracağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim