Alman ekibi RB Leipzig'den kiralık olarak alınan ve kiralık döneminin son sezonunu geçiren Marcelo Saracchi, son dönemdeki formsuz görüntüsü ve bireysel hatalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Hatay karşısında savunmada kötü bir oyun ortaya koyan, tek bir orta yapamayarak hücuma hiç katkı veremeyen Saracchi ile gelecek sezon devam edilmeyeceği öğrenildi. Aslan'ın, Uruguaylı'nın yerine yeni bir sol bek aramaya başlayacağı bildirildi.

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında son haftalara girilirken, lider Beşiktaş'ı takibini sürdüren Galatasaray bir yandan önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına da başladı.

Alman basını sarı-kırmızılı takımın Rumen futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli yeteneklerinden birinin peşinde olduğunu ifade etti. 

Sky Sports'ta yer alan haberde Galatasaray'ın Steaua Bükreş'te forma giyen Olimpiu Morutan ile yakından ilgilendiği ifade edildi.

DEVLER PEŞİNDE

Romanya Milli Takımı'yla U21 Avrupa Şampiyonası'nda da boy gösteren ve sergilediği performansla turnuvanın en dikkat çeken oyuncularından biri olan genç yıldızın birçok talibi bulunuyor. 

Habere göre Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen ve Hoffenheim'in da ilgilendiği oyuncu, turnuvadaki performansıyla Inter'in de listesine girdi.

Bu üç takımın yakın ilgisine rağmen Morutan yarışında avantajlı olan takımsa oyuncuya Galatasaray ile birlikte daha önce ilgi gösteren Portekiz temsilcisi Porto. 

Editör: TE Bilisim