Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. 

Zirve yarışında  Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup olarak yara alan siyah beyazlılar, Alanyaspor karşısında galibiyet alarak kritik bir maçı galibiyetle tamamlamak istiyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta oynayan futbolcular, sahada rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladı.

Diğer futbolcular, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla idmana başladı. Pas, 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman, şut çalışması ile sona erdi.

Siyah-beyazlılar, Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını, yarın saat 18.00’de yapacağı çalışmayla tamamlayacak ve kampa girecek.

Alanyaspor maçının hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'a milli takımda sakatlanan Ghezzal'dan müjdeli haber geldi. 

Sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa maçının kadrosuna alınmayan Cezayirli futbolcu, takımla birlikte bugünkü antrenmanda yer aldı. 

28 yaşındaki kanat oyuncusunun, Alanyaspor ile Çarşamba günü oynanacak maçta sahadaki yer alması bekleniyor. 

Siyah beyazlılarda, Dorukhan Toköz ve Cenk Tosun'un da durumları bugün yapılacak coronavirüs testlerinin sonucuna göre belli olacak. Her iki futbolcunun Covid testi negatif çıkarsa, takımla birlikte çalışmalara katılacak ve Alanyaspor karşılaşmasında kadroda yer alabilecekler.

Editör: TE Bilisim