Marvel Sinematik Evreni’nin Disney+’ta yayınlanacak en merak edilen yapımlarından biri olan Loki dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Ayrıca söz konusu fragman ile birlikte Loki dizisinin hangi tarihte ekranlarda olacağını da açıklanmış oldu.

Endgame'de yaşananlardan doğrudan etkilenecek olan Loki dizisi, filmde Uzay Taşı'nı alıp kaçan karakterin bu noktadan sonra yaşadığı maceraları konu alacak. Dizi hakkında bilinenler oldukça kısıtlı olsa da, Loki'nin dizide farklı zamanlara ve farklı evrenlere yolculuk edeceği biliniyor.

Fesatlık tanrısı Loki, temelde Thor’u kıskanan, Thor’un koruyucusu olduğu Dünya’yı ele geçirmek isteyen “kötü” bir karakter olsa da hem Tom Hiddleston’ın muhteşem oyunculuğu hem de karakterin “sempatik” ve eğlenceli tavrı, Loki’nin bir “kahramanmışçasına” sevilmesini sağlamıştı.  Loki dizisi, durumu bir adım öteye taşıyarak Loki’yi adeta bir “kahraman” haline getiriyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise şimdilik Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Gugu Mbatha-Raw ve Owen Wilson bulunuyor. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Marvel Loki dizisi ne zaman yayınlanacak?

Tom Hiddleston'ın başrolünü üstlendiği dizi Disney+'ta 11 Haziran'da izleyici ile buluşacak.

Editör: TE Bilisim