2021 Beyaz Show ne zaman başlayacak? Beyaz Show hangi kanalda olacak? Sorular sıkça araştırılmaya başlandı. Bir döneme damgasını vuran 'Beyaz Show' yeniden ekranlara dönüyor. Türkiye'nin en ünlü şovmenlerinden Beyazıt Öztürk, yıllar boyunca devam ettirdiği Beyaz Show ile ilgili önemli açıklamalarda bulunmasıyla programında ne zaman ve hangi kanalda olacağı merak konusu olurken detaylarını sizler için haberimizde derledik. İşte detaylar…

2021 BEYAZ SHOW NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Annesinin evine giderken Uçankuş'un objektifine takılan 52 yaşındaki şovmen, "Durabilecek yerimiz olsa durur konuşurdum. Trafikte yakaladınız" diyerek gazetecilere takıldı. Beyaz Show'un özlendiğini dile getiren Öztürk, "Biraz zamanı var. Kasım gibi inşallah" sözleriyle, yeniden ekranlarda olacağının sinyalini verdi.

Beyazıt Öztürk daha önce yaptığı bir açıklamada "Bir şeyler yapacağız ama en iyisini yapmamız lazım. Pandemiden dolayı seyircili program yapamıyoruz. Bu yüzden birçok program iptal oluyor. Hastalık bitse, her şey normale dönse, konuşmak çok daha kolay olacak" ifadelerini kullanmıştı.

BEYAZ SHOW HANGİ KANALDA OLACAK?

O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan Beyazıt Öztürk, önceki gün trafikte görüntülendi. Kanal D ekranlarında Aralık 1996'dan Mayıs 2018'e kadar Beyaz Show'u sunan Öztürk, yeni sezonda olacağının müjdesini verdi.

Programın hangi kanalda yayın sürdüreceği hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak Beyaz Show programının Kanal D ekranlarında olması tahmin ediliyor.

Editör: TE Bilisim