Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray evinde Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. Lig'de Şampiyonluğun en iddialı adaylarından biri olan Sarı Kırmızılılar rakibini yenmeyi planlarını yapıyor. Kırmızı Siyahlı Ekip ise son haftalarda yükselen performansını sürdürerek rakibini yenme niyetinde. Peki, Galatasaray Karagümrük maçı ne zaman? Galatasaray muhtemel 11 maç kadrosu neler? İşte tüm detaylar haberimizde…

GALATASARAY KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN? GALATASARAY MUHTEMEL 11 MAÇ KADROSU NELER?

Şampiyonluk hedefinde üst üste ağır darbeler alan sarı kırmızılı takım son 5 maçında 3 kez sahadan mağlubiyetle ayrılmış sadece 1 kez galip gelebilmişti. 3-0’lık Kayseri galibiyeti sonrasında peş peşe 2 mağlubiyet alan Galatasaray önce Rizespor’a kendi evinde 4-3 yenilmiş, ardından da Hatay’a deplasmanda 3-0 kaybetmişti.

Üst sıraları zorlayan Karagümrük de Galatasaray deplasmanında puanlarla ayrılmak isterken hiç eksik oyuncusu bulunmuyor. Ev sahibi Galatasaray’da ise Taylan ve Linnes’in durumları maç saatinde netleşecek. Onyekuru ise karşılaşmada forma giyemeyecek.

GALATASARAY KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

İki takımın Süper Lig müsabakası 10 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 19:00’da oynanacak. Karşılaşma Bein Sports ekranlarından da canlı olarak izlenebilecek.

GALATASARAY MUHTEMEL 11 MAÇ KADROSU NELER?

Galatasaray: Muslera, Linnes, Ömer, Saracchi, Donk, Etebo, Emre Akbaba, Arda, Fernandes, Falcao, Mohamed.

Fatih Karagümrük: Viviano, Koray, Zukanovic, Roco, Balkovec, Biglia, Jimmy, Castro, Bertolacci, Lens, Sobiech

Editör: TE Bilisim