Spor ve havuz salonları ne zaman açılacak? Halı sahalar ne zamana kadar kapalı? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koronavirüsle mücadele kapsamında yaptığı açıklamalarla birlikte ülke genelinde toplu faaliyet sürdüren birçok alanda kapanmaya gidilmiş, birçok işyeri de gel al servislerine dönüş yapıldı. Peki, Spor ve havuz salonları ne zaman açılacak? Halı sahalar ne zamana kadar kapalı? İşte tüm detaylar haberimizde…

SPOR VE HAVUZ SALONLARI NE ZAMAN AÇILACAK? HALI SAHALAR NE ZAMANA KADAR KAPALI?

Beştepe'de gerçekleşen kabine toplantısının ardından yeni koronavirüs önlemleri açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri biraz daha sıkılaştırarak kısmi kapanmaya gidildiği duyurdu ve hedeflenen oranda iyileşme olmazsa devamında çok daha sıkı uygulamaların geleceği mesajını verdi.

İlk iki haftalık kapanmanın yarın itibariyle başladığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, alınan yeni koronavirüs önlemlerini duyurdu.

Bu kapsamda; lokanta ve benzeri işletmeler ramazan boyunca sadece belirlenen saatlerde paket ve gel-al hizmetiyle çalışmalarını yürütecek. Yeme içme hizmeti veren kafe, kıraathane, lokal, çay bahçesi, spor salonu, benzeri mekanlar faaliyetlerine bayram sonuna kadar ara verecek.

Editör: TE Bilisim