ABD merkezli sosyal medya paylaşım platformu Twitter erişim sorunu yaşamaya devam ediyor. Kullanıcıların sosyal medya uygulamadan sürekli olarak atması ve hata sorununun bildirmesi sonrasında kullanıcılar arama motorlarında sıkça Twitter çöktü mü? Twitter hesabına neden girilmiyor? Twitter 17 Nisan Cumartesi hata sorunu! Soruların yanıtını araştırıyor. İşte tüm detaylar…

TWİTTER HESABINA NEDEN GİRİLMİYOR? TWİTTER 17 NİSAN CUMARTESİ HATA SORUNU!

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) merkezli sosyal medya paylaşım platformu Twitter küresel anlamda erişim sorunu yaşıyor. Kullanıcıların paylaşım platformunda erişim sağlayamamaları diğer sosyal medya uygulamalarında ve arama motorlarında sıkça araştırılan konu haline geldi.

Hesaplarına giriş yapamayan vatandaşlar kullanıcı bilgilerini girip giriş yap butonu ve ardından cep telefonlarına gelen kod yardımıyla hesaplarına erişim sağlamayı çalıştıklarında aşağıda yer alan görseldeki hata ekranıyla karşılaşmaktadırlar.

Sosyal medyayı uygulaması Twitter'ı kullanan kullanıcıların hesaplarından çıkış yapıldığı sırada ekranda beliren hatada "Bir hata oluştu ama endişelenme gerek yok, senden kaynaklanmıyor. Tekrar deneyelim." ifadeleri yer aldı.

Twitter'dan henüz bir resmi açıklama gelmezken dün gece saatlerinde de genel anlamda erişim sorunu yaşadığı ve milyonlarca kullanıcı etkilediği ifade edilmişti.

Sosyal medya platformu Twitter yetkililerinden son dakika açıklama geldiğinde detaylarını haberimizden ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim