Kaya Temel/Özel Haber - İzmir

Galatasaray’ın parlayan yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Göztepe’ye karşı hat-trick yaparak takımına hayat verdi. Sarı-Kırmızılılar şampiyonluk yarışına tekrar dahil oldu.

Zorlu Göztepe deplasmanında 3 golle 3 puanı getiren Kerem Aktürkoğlu gazetemize yaptığı açıklamada, “Son haftalardaki kayıplar canımızı sıksa da zirve yarışına tekrar ortak olmayı başardık. Umarım bu galibiyet sonrası kalan maçlarımızı kazanarak bir seri oluştururuz” dedi.

Diriliş Postası Spor Müdürü Temel’in “Kerem Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimali yüzde kaç ve şampiyon olacağınıza inanıyor musunuz?” sorusuna, “Şampiyonluk için oran veremem ama biz her zaman kupalara adayız. Matematiksel olarak şampiyonluk şansımız var. Rakiplerimizin hatasını bekleyerek, kalan maçların hepsini kazanmak istiyoruz. Önemli olan bizim hata yapmamamız. Ayrıca, şampiyonluğa takım olarak  inancımız tam.” cevabını verdi.

Cimbom’da yerli farkı!

Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu’ndan önce hat-trick yapan son yerli isim Yasin Öztekin’di. 11 Aralık 2016’da Cimbom’un Gaziantep’le karşı karşıya geldiği mücadelede 3 gol kaydeden Yasin’den tam 5 yıl sonra Kerem Aktürkoğlu’nun hat-trick'i geldi.

Taylan’da sıkıntı yok

Süper Lig'de Göztepe'yi 3-1 mağlup eden Galatasaray'da Taylan Antalyalı, sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Sarı-Kırmızılı takımın genç yeteneğinden aldığımız bilgiye göre, karantina yeni çıktığı için oyundan tedbir amaçla alındığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim