Süper Lig'in 36. haftasında  Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak. Hakem Fırat Aydınus'un yöneteceği Sivasspor - Beşiktaş maçını beIN Sports canlı yayınlıyor.

Ligde oynadığı son 5 maçta istikrarsız bir performans sergileyen ve MKE Ankaragücü karşısında son dakikada galibiyeti kaçıran Beşiktaş 71 puanla en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Zirve yarışında sarı-lacivertlilerin maç oynamadan bay geçeceği haftada puan farkını 5'e yükseltmenin hesaplarını yapan siyah-beyazlı ekip, Galatasaray'ın da 6 puan önünde yer alıyor.

Ligde son mağlubiyetini Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 kaybederek yaşayan ev sahibi Sivasspor ise 12 haftadır yenilgi yaşamıyor. Bu süreçte 7 galibiyet, 5 beraberlik alan Sivasspor topladığı 50 puanla sıralamanın 8'inci basamağında bulunuyor.

İki takımın eksikleri

Sivasspor'un en önemli eksiği, son haftaların formda ismi olan ve Beşiktaş'tan kiralık olan Tyler Boyd. Amerikalı oyuncu sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor. Ayrıca sakatlığı olan Rybalka ve Apindangoye ile cezalı Hakan Arslan maç kadrosunda yer almıyor.

Beşiktaş'ta sakatlıkları nedeniyle sezonu kapattıkları açıklanan Cenk Tosun ve Ajdin Hasic'in yanı sıra MKE Ankaragücü maçında sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Oğuzhan Özyakup karşılaşmada forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlığı geçen Aboubakar maç kadrosuna alındı.

SİVASSPOR - BEŞİKTAŞ

MUHTEMEL 11'LER

SİVASSPOR: Ali Şaşal, Ahmet Oğuz, Caner, Camara, Uğur, Cofie, Erdoğan, Fajr, Robin, Max Gradel, Yatabare

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Ghezzal, Atiba, Ljajic, Larin, Aboubakar

HAKEM: Fırat Aydınus
STAT: Yeni 4 Eylül
SAAT: 19.00
YAYIN: beIN Sports HD1

Editör: TE Bilisim