Barcelona ile Lionel Messi arasındaki sözleşme krizi sona erdi. İngiliz basınında yer alan iddialara göre Lionel Messi, Barcelona ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalayacak.

MESSİ REKORLARA DOYMUYOR

Barcelona’da Lionel Messi rüzgarı esmeye devam ediyor. Kral Kupası finalinde Athletic Bilbao’yu 4-0 yenen Barça’da Messi attığı 2 golle başrole çıktı. Katalan ekibinin formasıyla 2004’ten bu yana 35. kupasını kazanan Arjantinli futbolcu, ilginç bir istatistiğe imza attı.

33 yaşındaki Messi, 35. kupasını kaldırarak yaşından fazla kupa şampiyonluğu gören ilk futbolcu oldu. Ayrıca finaldeki golleriyle üst üste 13. sezonda 30 gol barajını aşan deneyimli yıldız, Cristiano Ronaldo ile beraber bu başarıya ulaşan ikinci isim olmayı başardı.

Öte yandan  İspanya’da Kral Kupası’nda özellikle çok başarılı olan tecrübeli futbolcu, kariyerinde 7. kez bu turnuvada mutlu sona ulaştı. Ayrıca Kral Kupası’nda 100. maçına çıkarak ‘dalya’ diyen Messi, 70 gol, 40 asistlik performansla, 100 mücadelede 110 gole direkt etki ederek yine herkesi büyüledi.

Barcelona’nın artık efsanelerinden olan Messi, 2018-19 sezonundan bu yana da ilk kupasına uzanarak 2 yıllık hasretini bitirdi. Yıldız isim, kulüp tarihinin de en çok kupa kazanan oyuncu olma unvanını sürdürdü.

Editör: TE Bilisim