Thodex nedir, ne demek? Faruk Fatih Özer kimdir, nerede? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Dünya genelinde kripto para olarak telaffuz edilen bitcoinler son zamanlarda çok sık rastlanan ve insanlar tarafından kullanılan dijital madeni para ivmesine dönüştü. Sosyal medyada gündem olan Thodex'in erişim sorunu vatandaşları çileden çıkardı. Gözler şirketin kurucusu Faruk Fatih Özer’e çevrildi ancak yanıt alınamayınca ikinci bir tosun vakası olmasından endişe ediliyor. Peki, Thodex nedir, ne demek? Faruk Fatih Özer kimdir, nerede? işte detaylar haberimizde…

THODEX NEDİR, NE DEMEK?

Thodex'in erişim sorunu ardından gözler şirketin kurucusu Faruk Fatih Özer’e çevrildi. Twitter üzerinden bazı kullanıcılar şirketin yöneticisi olarak Faruk Fatih Özer hakkında suç duyurusunda bulunduklarını dile getirdi.

Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in, son 24 içinde internet sistemlerini kapatarak yaklaşık 2 milyar dolarla (kripto varlık) İstanbul Havalimanı'ndan yurtdışına çıktığı iddia edildi. Sosyal medyada trend topic olan Thodex başlığı altında kullanıcılar tarafından Faruk Fatih Özer'in, kaçtığı iddia edilerek yüzlerce paylaşım yapıldı.

FARUK FATİH ÖZER KİMDİR, NEREDE?

Faruk Fatih Özer çalışma hayatına 2007 yılında başladı. 2008 yılında Koineks şirketi ile kripto para borsasında giriş yaptı, 2017 yılının eylül ayı ile beraber Thodex’i kurdu ve Koineks’in mevcut kullanıcıları Thodex’e taşındı. Bir dönem e-ticaret sektöründe de aktif olan Faruk Fatih Özer, ardından yazılım teknolojileriyle ilgilenmeye başladı. Thodex şirketi başta Türkiye olmak üzere Myammar, Azerbaycan ve İngiltere gibi ülkelerde de faaliyet gösteriyordu.

THODEX BATTI MI?

Siteye girişte şu şekilde bir uyarıyla karşılaşılıyor:

THODEX, kullanıcılarına daha da iyi hizmet verebilmek adına şu an bakım çalışmasında ve kısa bir süre sonra geri dönecek. Bakım çalışması yaklaşık 6 saat sürecek olup, anlayışınız ve bize olan güveniniz için teşekkür ederiz.

Sosyal medyada yapılan paylaşımlara göre THODEX, Dogecoin'de yaşanan yükselişlerin ardından sorun çıkarmaya başladı.

Editör: TE Bilisim