Müge Anlı tablet başvurusu nereden yapılır? Müge Anlı tablet başvurusu formu ile ilgili merak edilen detayları sizler için haberimizde derledik. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tablet dağıtımı yapılmaktadır. Birçok izleyici Müge Anlı tablet başvurusu hakkında bilgi almak istiyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ihtiyacı olan öğrencilere tablet dağıtımı yapılmaktadır. Peki, Müge Anlı tablet başvurusu nereden yapılır? Müge Anlı tablet başvurusu formu!

MÜGE ANLI TABLET BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR? MÜGE ANLI TABLET BAŞVURUSU FORMU!

İhtiyaç sahibi vatandaşlar Türkiye'nin ablası Müge Anlı'ya isteklerini iletiyor. Müge Anlı tablet başvurusu da koronavirüs salgınıyla boğuştuğumuz bugünlerde vatandaşlar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Salgın nedeniyle evlerden uzaktan eğitim şeklinde devam eden okullar cep telefonu ya da tablet bilgisayar ihtiyacı doğuruyor. İmkanı olmayan vatandaşlar çeşitli kurumlara başvurarak ücretsiz tablet isteklerini iletiyor.

MÜGE ANLI TABLET BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

Müge Anlı programında tablet yardımı yapmaktadır. Birçok hayırsever Müge Anlı'ya bağlanarak yardımda bulunduğunu açıkladı. Tablet başvurusundan yararlanmak için canlı yayın numarasından bilgi alabilirsiniz. Ya da Müge Anlı ile Tatlı Sert programına mail atabilirsiniz.

MÜGE ANLI TABLET BAŞVURUSU FORMU!

Müge Anlı programına başvuru yapmanın birçok yolu bulunmaktadır. Bunların bazılarını aşağıda listeledik. Aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

  • 0212 354 43 25 – 0212 354 43 26

Başvuru ve İhbar Hattı Telefon Numaraları:

  • 0212 639 42 63 – 0212 639 50 17

Canlı Yayına Bağlanma Telefon Numaraları:

  • Whatsapp Telefon Numaraları: 0535 365 52 52
Editör: TE Bilisim