Puanını 75'e yükselten lider Beşiktaş bu galibiyetle ligde 2 maç aradan sonra kazandı. Son 6 haftada 9 puan kaybeden lider Beşiktaş, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın nefesini ensesinde hissetmeye başlamıştı. Kayserispor ise 35 puanda kaldı. 

Süper Lig'in 37. haftası Beşiktaş - Kayserispor maçına sahne oldu. Özellikle ilk yarısı müthiş bir tempoya sahne olan mücadelede Beşiktaş henüz 2. dakikada penaltı kazandı. Ghezzal attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

13 DAKİKADA 3 GOL OLDU

6'da bu kez Kayserispor atağında Pedro Henrique sahneye çıktı ve durumu 1-1 yaptı. Dakikalar 13'ü gösterdiğinde Ljajic'in asistinde N'Koudou topu ağlara gönderdi ve Beşiktaş maçta bir kez daha öne geçti: 2-1.

N'KOUDOU FİŞİ ÇEKTİ

İlk yarı bu skorla geçilirken, ikinci devrede de Beşiktaş sahada daha atak bir görüntü çizen taraftı. 53'te Beşiktaş'ın penaltı beklediği pozisyonda hakem Cüneyt Çakır 'devam' dedi. 65'te Ghezzal'ın asistinde bir kez daha sahneye çıkan gecenin yıldızı N'Koudou attığı golle durumu 3-1'e getirdi.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş sahadan galibiyetle ayrıldı. Ligde 2 hafta aradan sonra kazanan Siyah-Beyazlılar puanını 75'e yükselterek liderliğini sürdürdü. Kayserispor ise 35 puanda kaldı.

Editör: TE Bilisim