Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ile ilgili detaylar ve bayram ikramiyesinin ne zaman yatacağı emekliler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gelmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Ramazan Bayramı ikramiyesinin mayıs ayının ilk haftasında hesaplara yatacağını belirtmesiyle vatandaşlar arama motoruna sıkça Emekli ikramiyesi ne kadar oldu 2021? Sorusunu araştırmaya başladı. İşte detaylar…

EMEKLİ İKRAMİYESİ NE KADAR OLDU 2021?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı ikramiyesinin mayıs ayının ilk haftasında hesaplara yatacağını belirtti. Buna göre 3 Mayıs – 7 Mayıs arasında ikramiyelerin ödenmesi bekleniyor. Ayrıca Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ile ilgili de müjdeyi veren Erdoğan, temmuz ayının ortasında da Kurban Bayramı ikramiyelerinin yatırılacağını söyledi.

Bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Geçtiğimiz yıllarda Ramazan Bayramı’nda bin TL ve Kurban Bayramı’nda bin TL olmak üzere toplamda 2 bin TL ödeme yapılıyordu.

Bu yıl ise enflasyon oranında iyileştirme yapılacak. Yıllık enflasyonun mu yoksa, yılbaşından bu yana gerçekleşen enflasyonun mu baz alınacağı ise kısa süre içerisinde netleşecek.

Editör: TE Bilisim