2021 Emekli ikramiyeleri bu gece mi yatacak? Ramazan emekli ikramiyesi hangi tarihte verilecek? Soruları milyonlarca emekli vatandaş tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Bayram ikramiyesi için emeklilerin bir süredir devam eden tarih beklentisi sona gelen son dakika açıklamalarıyla sona erdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yapılan açıklamada, emeklilerin 1100 TL olarak güncellenen bayram ikramiyesini Emekli Sandığı, Bağ-Kur ve SSK için belirlenen tarihlerde çekebileceği aktarıldı. Peki, 2021 Emekli ikramiyeleri bu gece mi yatacak? Ramazan emekli ikramiyesi hangi tarihte verilecek? İşte detaylar…

RAMAZAN EMEKLİ İKRAMİYESİ HANGİ TARİHTE VERİLECEK?

Emekli bayram ikramiyesi için yatacak olan tarih belli oldu. 6-7 Mayıs tarihlerinde emeklilerin maaş aldıkları kuruma bağlı olarak hesaplara yatırılacak olan emekli bayram ikramiyesi, ATM'ler aracılığıyla alınabilecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, SSK, Bağkur ve Emekli Sandığından emekli olan vatandaşların, bayram ikramiyelerini alacağını tarihi duyurdu.

2021 EMEKLİ İKRAMİYELERİ BU GECE Mİ YATACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 12,7 milyon emekliye Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 6-7 Mayıs’ta ödeneceğini açıkladı. Bakan Bilgin, ödenecek ikramiye miktarının ise 12,3 milyar lira olduğunu belirtti.

Henüz resmi bir açıklama yapılmamakla birlikte, emekli ikramiyelerin vatandaşların hesaplarına gece yarısından sonra yatması düşünülmektedir.

Editör: TE Bilisim