Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ormanların korunması, geliştirilmesi ve gelecek nesillere aktarılması için toplumsal farkındalık projeleri kapsamında Annemin Ağacı kampanyası başlattı.

Yoğun ilgiyle karşılanan kampanya ile Anneler Günü'nde binlerce vatandaş annelerinin adına fidan sahiplenecek. İşte Annemin Ağacı fidan kampanyasına dair detaylar...

ANNEMİN AĞACI KAMPANYASI NEDİR?

Orman Genel Müdürlüğü, ormanların korunması, geliştirilmesi ve gelecek nesillere aktarılması için farkındalık projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda OGM, Anneler Günü'nde annelerine anlamlı bir hediye vermek isteyenleri fidan sahiplenmeye davet etti. Bu anlamlı gün için orman mühendisi anne ile kızının hikayesini anlatan bir film hazırlayan OGM, anneleri için geleceğe nefes olacak fidanları sahiplenmek isteyenleri kampanya için hazırlanan internet sitesine bekliyor.

ANNEMİN AĞACI FİDAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR?

Anneler Günü'ne özel fidan bağışı kampanyası yapmak isteyenler Orman Genel Müdürlüğü'nün başlattığı Annemin Ağacı kampanyasına  hazırlanan bağış sitesi üzerinden ulaşabiliyor.

Sitede yer alan kısma annenizin adı ve soyadını, kendi adınız ve soyadınınız ve e-posta adresinizi yazarak anneniz adına ücretsiz olarak fidan bağışında bulunabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim